Bodrum

BESİAD Seçimde Oy Kullanmayacak

BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, Bodrum Ticaret Odasına kayıtlı Bodrum Esnaf Sanayici ve İnsanları Derneği İktisadi İşletmesinin, 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek BODTO seçimlerinde oy kullanmayacağını açıkladı. Nazlıoğlu, Bodrum’un iş..

BESİAD Seçimde Oy Kullanmayacak

BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, Bodrum Ticaret Odasına kayıtlı Bodrum Esnaf Sanayici ve İnsanları Derneği İktisadi İşletmesinin, 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek BODTO seçimlerinde oy kullanmayacağını açıkladı. Nazlıoğlu, Bodrum’un iş dünyasını temsil eden ve 174 üyesi bulunan BESİAD’ın yönetim kurulu kararını şöyle açıkladı:

 “Hafta sonu hepimizin bildiği üzere Bodrum Ticaret Odamızın seçimleri var. Her iki adayımıza da başarılar diliyorum. Bütün üyelerimizin kendi firmaları adına kullanacakları oylar tabi ki kendi seçimleri ve takdirleri. BESİAD İKTİSADİ İŞLETMEMİZİN ’de 1 oy hakkı var. Biz dernek olarak 174 üyesi bulunan, her iki adayımız içinde çalışan üyelerimiz var. Her zamanki demokratik, şeffaflık ilkemiz ve duruşumuz doğrultusunda ve 174 üyemizi temsil ettiğimiz için tarafsızlığımızı koruyarak, 12’nci Dönem Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda oy kullanmamanın daha hakkaniyetli olduğuna kanaat ettik.

Bu tarafsız duruş ve davranışımızın bütün oda ve sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmasını temenni ederim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL