Bodrum Kültür - Sanat

ÇYDD Makale Yarışmasında Ödüller Verildi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Cumhuriyet ve Laiklik” makale yarışmasının ödül töreni, 25 Eylül 2022 Pazar günü Bodrum Very Chic Otel’de gerçekleşti. Ödül töreni sunumunu ÇYDD Bodrum Şubesi Gençlik Biriminden Melissa..

ÇYDD Makale Yarışmasında Ödüller Verildi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Cumhuriyet ve Laiklik” makale yarışmasının ödül töreni, 25 Eylül 2022 Pazar günü Bodrum Very Chic Otel’de gerçekleşti.

Ödül töreni sunumunu ÇYDD Bodrum Şubesi Gençlik Biriminden Melissa Çetinkaya üstlendi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) burslu üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan “Cumhuriyet ve Laiklik Konulu Makale Yarışması”’nın seçici kurulu; .
Prof. Dr. Emre Kongar (Seçici Kurul Başkanı)
Prof. Dr. Ayşe Yüksel (ÇYDD Genel Başkanı)
Prof. Dr. Nergis Mütevellioğlu (ÇYDD G. Merkez Onur Kurulu üyesi) ,
Prof. Dr. Harun Tepe (ÇYDD Ümitköy Çayyolu Şubesi üyesi)
Doç. Dr. Ahmet Yıldız (ÇYDD Ümitköy Çayyolu Şubesi üyesi) gibi değerli isimlerden oluştu. Uzun bir eğitim, çalışma ve değerlendirme süreci sonunda ÇYDD Cumhuriyet ve Laiklik Konulu Makale Yarışmasının kazananları ve ödülleri belli oldu.
Birinci (Cumhuriyet ve Laiklik Kupası ile 5.000 TL) Rojda Başak Gümüşel
İkinci (Cumhuriyet ve Laiklik Plaketi ile 3.000 TL) Ümit Koluaçık
Üçüncü (Cumhuriyet ve Laiklik Plaketi ile 3.000 TL) Emine Gökşen oldu.
Aynı zamanda yarışmada ilk üçe giren öğrencilerimiz, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) in katkılarıyla Bodrum Very Chic Hotel’de bir hafta boyunca tam pansiyon konaklama ödülüne de sahip oldular.
ödül töreninde, Cumhuriyet ve Laiklik vurgusu yapıldı. ÇYDD Onur Kurulu ve Seçici Kurul Üyesi Prof. Dr. Nergis Mütevellioğlu, ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Meral Saraçbaşı, ÇYDD Ümitköy-Çayyolu Şubesi önceki Başkanı Sevgi Uluğ, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı Y. Yönetim kurulu üyesi Leyla Sürmeli , Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu ve Üyeleri , Çağdaş Gençlik Bodrum Şubesi gençlerinin bizzat katıldığı ödül töreni, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in online katılımı ile yapıldı. Öğrencilerimiz Rojda Başak Gümüşel, Ümit Koluaçık ve Emine Gökşen’in plaketleri takdim edildi. Törende kısa birer konuşma yaparak duygularını dile getiren gençler Cumhuriyet ve Laiklik konusunun önemine değindiler. Gelecekte daha çağdaş bir toplum yaratma hedefiyle, kendilerine bu fırsatı veren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL