Bodrum

İçmeler’deki Otellere AYDEM Kazığı!

Bodrum’da, turizm sezonunun tam ortasında AYDEM tarafından başlatılan elektrik altyapı çalışması bu kez de İçmeler bölgesini isyan ettirdi. Daha önce Umurça’da esnafı çileden çıkaran çalışmalara benzer bir tepki İçmeler’deki otel..

İçmeler’deki Otellere AYDEM Kazığı!

Bodrum’da, turizm sezonunun tam ortasında AYDEM tarafından başlatılan elektrik altyapı çalışması bu kez de İçmeler bölgesini isyan ettirdi. Daha önce Umurça’da esnafı çileden çıkaran çalışmalara benzer bir tepki İçmeler’deki otel işletmelerinden geliyor.

Bodrum’da turizm sezonunun başlamasıyla birlikte elektrik kablolarını yer altına alma çalışması başlatan elektrik dağıtım firması AYDEM, şimdi de İçmeler bölgesinde mağduriyet yaratmaya başladı. Umurça’da esnaftan tepki üzerine tepki alan firma, Kumbahçe’den İçmeler bölgesine doğru devam eden yol üzerindeki çalışmasında hem otelleri mağdur ediyor hem de MUSKİ hatlarını patlattığı için Ağustos ortasında Bodrum’u susuz bırakıyor!

İçmeler’deki manzara içler acısı! MSKİ hatlarının patlamasıyla birlikte suları kesilen mahalle sakinleri, fosseptik hatlarının patlamasıyla çileden çıktı. Fosseptik sızıntısı nedeniyle çalışma başlatıldığı öğrenilirken su kesintisinin ne kadar süreceği konusunda da net bir bilgi verilemedi.

Bir süredir trafik akışının tek şeritten sağlandığı Bodrum-İçmeler yolu üzerindeki altyapı kaosu nedeniyle park halindeki araçlar, otoparklarda mahsur kaldı. Bodrum Belediye A.Ş. Yelken Cafe’ye kadar olan bölgede AYDEM ekiplerinin neden olduğu hat arızaları nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekiplerinin bir kazı daha yapacağı bilgisi alındı.

Otel sahipleri yetkililerden bir açıklama ve acil müdahale beklerken “Herkes üç maymunu oynuyor. Sabahtan bu yana hem MUSKİ hem de AYDEM yetkililileri ile aksaklıkların giderilmesi adına görüşme yapıyoruz.” Sözleriyle mağduriyetlerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL