Spor

Bodrumspor 1.Lig’e ‘Merhaba’ Dedi

Bodrumspor  1. Lig’deki, 1. Maçından 3 puanla ayrıldı. Yeni Malatyaspor’la oynanan maç ekibimizin belirgin üstünlüğü ile geçti. Sezon öncesi detaylı bakımdan geçirilerek Futbol Federasyonu standartlarına uygun hale getirilen şehir stadında da ki ilk resmi 1…

Bodrumspor 1.Lig’e ‘Merhaba’ Dedi

Bodrumspor  1. Lig’deki, 1. Maçından 3 puanla ayrıldı. Yeni Malatyaspor’la oynanan maç ekibimizin belirgin üstünlüğü ile geçti. Sezon öncesi detaylı bakımdan geçirilerek Futbol Federasyonu standartlarına uygun hale getirilen şehir stadında da ki ilk resmi 1. Lig maçından galibiyetle çıkılması ilçede sevince ve coşkuya neden oldu. Bodrumspor’un gollerini 20 ve 36. dakikalrda SametYalçın, 26. Dakikada ise Süleyman Özdamarkaydetti. Konuk Malatya’nın tek golünü ise 76. Dakikada Cengizhan Akgün attı. Yeşil-beyazlı ekibimiz sahaya Altınordu’dan hu sezon transfer edilen Recep hariç tamamıyla geçen sezonki kadrosu ile çıktı. Ligin ilk maçında konuk ekipten Doğukan, Donsah, Buğra sarı kart görürken; ekibimizden de yeni transfer Recep kart gören isimler arasında yer aldı. 

İYİ OYNAYAN KAZANDI.

Maç sonrası görüşlerini açıklayan Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, sahada olan takımın geçen yıl oynanan Play-Off takımıyla hemen hemen aynı olduğunu ifade ederek; “Sadece bir oyuncumuz değişikti, Recep oynadı sadece. Ama gelen arkadaşlarımız var. Hazır olmayan arkadaşlarımız var. Geçen yıldan cezalı olan arkadaşlarımız var. Dolayısıyla bizim bir oyun karakterimiz var. Bu oyun karakterimize de yakın oyuncu arkadaşlarımız. Dolayısıyla da onları da kendi karakterimize adapte edip, aynı şekilde uyumu sürdürebilirsek bizim için çok daha güzel olabilir. Bu yıl bünyemize kattığımız bütün arkadaşlarımızdan beklentimiz var. Vereceklerine inanıyoruz. Ama bu bir zaman meselesi. Geçen seneden beri kurduğumuz bir oyun şablonu şekli var. Ona biraz alışmaları da biraz zaman alabilir. Ama çoğu çok tecrübeli oyuncular. Bu oyuncuların Bodrumspor’a faydalı olabileceklerine inanıyorum ki o yüzden buradalar” görüşlerini dile getirdi. Konuk ekibin teknik direktörü Cihat Arslan da; ekibimizin daha iyi oynayan ve 3 puanı hak eden taraf olduğunu ifade ederek, oynadığı futboldan dolayı Bodrumspor’ukutladı. Bodrumspor’un ilk maçtaki performansı futbol otoriteleri tarafından beğeni ile karşılanırken, geçen seneki iskelet kadronun korunması da önemli bir avantaj olarak değerlendirildi. Ekibimiz ligin 2. haftasında Keçiörengücü’ne konuk olacak.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL