Editör'ün Seçimi Spor

Galatasaraylılar’ın Bodrum Buluşması

Bodrum’da yaşayan Galatarasay Liseliler, gelenekselleşen Galatasaraylılar Derneği Bodrum Buluşması – Pilav Etkinliğinde bir araya geldi.Bodrumda yaşayan ve şehir dışından tatil amaçlı gelen 80 devresinden 153 devresine kadar çok geniş çapta..

Galatasaraylılar’ın Bodrum Buluşması

Bodrum’da yaşayan Galatarasay Liseliler, gelenekselleşen Galatasaraylılar Derneği Bodrum Buluşması – Pilav Etkinliğinde bir araya geldi.
Bodrumda yaşayan ve şehir dışından tatil amaçlı gelen 80 devresinden 153 devresine kadar çok geniş çapta bir katılımla gerçekleşen etkinlik EŞRAF Bar & Grill de büyük bir kavuşmaya ev sahipliği yaptı. Geceye katılanların Eşraf Bar & Grill Bahçesinde kokteyl alanında başlayan buluşma, sonrasında bahçede yer alan hediyelik eşya stantlarından yapılan alışverişler ile Galatasaraylılar Derneği’ne katkı sunan bir alıveriş şölenine dönüştü.
Etkinliğe; Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Murat Develioğlu, Cemiyet Başkanı Fidel Berber, Cemiyet Divan Başkanı Reha Bilge, Cemiyet Genel Sekreteri Tolga Özbabacan, Cemiyet Muhasip Üyesi Berk Kutengin, Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova ve Galatasaray Spor Kulübü Eski Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’ katıldı.
Eğlenceli geçen etkinliğin açılış konuşmasını Galatasaraylılar Derneği Bodrum Temsilcisi M. Sinan Akad gerçekleştirdi. Değerli katılımcılara teşekkür ederek başlayan konuşmasını, Bodrum da gerçekleşen etkinlikleri anlattı.
Daha sonra mikrofonu Cemiyet Başkanı Fidel Berber aldı ve katılımcılara “Sınırsız Galatasaray” vurgusunu hatırlattı. Bodrum’un son dönemde pek çok Galatasaraylının ikamet ettiği önemli bir merkez haline geldiğini anlatan konuşmasını, şubeleşme sürecinin öneminden bahsederek sürdürdü.
Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Murat Develioğlu da son dönemde liseli öğrencilerin imza attığı önemli başarıları anlattığı konuşmasında maddi ve manevi desteğe her dönem ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, okulun eğitim kalitesinin öneminden de bahsetti.
Geleneksel olarak her etkinlikte bulunan en kıdemli cemiyet üyesi 80 devresi Turgut Karabekir gecedeki son konuşmacı oldu. Ülkemizde güzelliklerin son hızla tahrip edildiğini, sıranın Bodrum’a geldiğini ve ivedilikle bu güzel coğrafyanın daha fazla yok edilmemesi için harekete geçilmesinin gerekliliğini anlatan Turgut Karabekir’in konuşmasının ardından gece Eşraf Bar Grill’in son derece samimi ortamında geç saatlere kadar devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL