Bodrum Gündem Kültür - Sanat

Bodrum’da Açık Hava Sinema Günleri

OASIS Bodrum Açık Hava Sineması, Cinemarine işbirliğiyle her hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 21.00’de Oasis Meydan’da ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşuyor. Yeni kurumsal kimliği ve renovasyon çalışmalarıyla adından sıkça söz..

Bodrum’da Açık Hava Sinema Günleri

OASIS Bodrum Açık Hava Sineması, Cinemarine işbirliğiyle her hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 21.00’de Oasis Meydan’da ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşuyor.

Yeni kurumsal kimliği ve renovasyon çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Oasis Bodrum, geçen sene olduğu gibi bu sene de yaz akşamlarına renk katacak yerli ve yabancı birçok filmle açık hava sineması gösterimlerine başlıyor.

Maceradan gerilime, romantik komediden animasyona çok tercih edilen gişe filmlerini sinemaseverlerin beğenisine sunacak olan Oasis Bodrum, ücretsiz olarak ziyaretçilerinin keyifli ve unutulmaz anlar geçirmelerini sağlayacak.

‘Alışveriş ve Eğlencenin Merkezi’ anlayışından yola çıkarak, sosyal – kültürel etkinlik ve konserlerle ziyaretçilerin keyifli ve renkli bir yaz geçirmelerini hedefleyen Oasis Bodrum, Temmuz ayında AYNA grubu konserine de ev sahipliği yapacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL