Bodrum

Bodrum Belediyesi’nde Deprem Gibi Rotasyon

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz istifa etti. Batmaz’ın istifası ile boşalan Başkan Yardımcılığı kadrosuna Meclis Üyesi İbrahim Akbaş atandı. Bodrum Belediyesi’nde deprem gibi ‘rotasyon’ yapıldı. Belediyenin yönetim kadrosunda yapılan..

Bodrum Belediyesi’nde Deprem Gibi Rotasyon

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz istifa etti. Batmaz’ın istifası ile boşalan Başkan Yardımcılığı kadrosuna Meclis Üyesi İbrahim Akbaş atandı.

Bodrum Belediyesi’nde deprem gibi ‘rotasyon’ yapıldı. Belediyenin yönetim kadrosunda yapılan değişiklikler deprem etkisi yarattı. 3 Nisan 2019 tarihinden bu yana başkan yardımcılığı görevini yürüten Belediye Meclis Üyesi Önder Batmaz istifa ederken, Batmaz’a bağlı Fen İşleri Müdürlüğü görevini sürdüren Ece Erdoğan Karadan da müdürlükten alınarak Etüt Proje Müdürlüğünde ‘mühendis’ kadrosuna geri çekildi.

Önder Batmaz’dan boşalan başkan yardımcılığı görevine İbrahim Akbaş getirildi. Akbaş, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Muhtarlık ve İşletme İştiraklerden sorumlu olacak.

BELEDİYEDE TAŞLAR OYNADI

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Basın Yayın Müdürlüğü ise başkan yardımcısı Ummahan Yurt’tan alınarak bir kez daha Belediye Başkanı Ahmet Aras’a bağlandı.

Bir diğer değişiklik İmar Müdürlüğü’nde oldu. İstanbul’dan Bodrum’a getirilen Melike Yapıcı görevden alınarak Özel Kalem Proje Koordinatörlüğüne transfer edildi. Yapıcı’nın yerine İmar Müdürlüğü’nün deneyimli isimlerinden Yapı ve Kontrol Müdürü Serkan Balkan atandı.

Belediye Etüt Proje Müdür Vekili Özgür Şahin ise yeni Fen İşleri Müdürü oldu. Temizlik İşleri Müdürü Engin Doğan da Zabıta Müdürlüğü’ne çekildi. Emlak ve İstimlak Müdürü Zerrin Gürses oldu.

Bir süredir İşletme ve İştirakler Müdürü olan Yaşar Çelikhan, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne getirildi.

Başkan yardımcılarının sorumlu olduğu müdürlüklerde de değişiklik yapıldı.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Muhtarlık İşleri ve İşletme ve İştirakler Müdürlükleri İbrahim Akbaş’a,
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğü İlknur Ülküm Seferoğlu’na,
Hukuk İşleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Turgay Kaya’ya bağlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL