SON DAKİKA
--:--:--

Gürün’den 23 Nisan Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı. Bağımsızlığını büyük bir zafer ve mücadele ile kazanan ulusumuzun milli bayramlarını her yıl coşkuyla kutladığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve dünyada çocuklara…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Gürün’den 23 Nisan Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan bir mesaj yayımladı.

Bağımsızlığını büyük bir zafer ve mücadele ile kazanan ulusumuzun milli bayramlarını her yıl coşkuyla kutladığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102.yıl coşkusunun gururunu yaşadıklarını belirtti.

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk Milleti bağımsızlık mücadelesi verirken 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurmuştur. Anadolu’nun dört bir yanından savaş şartlarına rağmen gelen mebuslarla Ankara’da açılan TBMM Kurtuluş Savaşı günlerinde çok önemli kararları birlikte almış ve Türk ulusunun bağımsızlığını kazanmasında büyük rol oynamıştır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olmuştur. İşte bu önemli günü 23 Nisan 1920 tarihini Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Atatürk; “Küçük hanımlar, küçük beyler; Sizin hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.” Diyerek de Türk ulusunun evlatlarına ne kadar güvendiğini göstermiştir.

Ulusal Egemenliğimizin 102. Yılında, 23 Nisan’da istikbalimiz, umut ışığımız, Atatürk’ün yolunda, fikri, irfanı, vicdanı hür evlatlarımızın bayramını en içten dileklerimle ve büyük bir gururla kutluyor, çocuklarımıza 23 Nisan’ı, bizlere de böyle bir ülke emanet eden büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyorum.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Muğla ve Kıyı Şeridinde 2026 Turizm Alarmı: Esnaf ve Emekçi Krizin Eşiğinde mi?
Muğla ve Kıyı Şeridinde 2026 Turizm Alarmı: Esnaf ve Emekçi Krizin Eşiğinde mi?
Korkutan Karavan Yangını: İki Araç Kül Oldu, Faciadan Dönüldü
Korkutan Karavan Yangını: İki Araç Kül Oldu, Faciadan Dönüldü
Marmaris’te Milli Gurur: 634 Yüzücü Ay-Yıldızlı Forma Hayaliyle Kulaç Attı
Marmaris’te Milli Gurur: 634 Yüzücü Ay-Yıldızlı Forma Hayaliyle Kulaç Attı
Marmaris’te Faciadan Dönüldü: Su Alan Tur Teknesindeki 148 Kişi Operasyonla Kurtarıldı
Marmaris’te Faciadan Dönüldü: Su Alan Tur Teknesindeki 148 Kişi Operasyonla Kurtarıldı
Marmaris Çamlı Çocuk Köyü Doğal Yaşam Kapılarını Açtı
Marmaris Çamlı Çocuk Köyü Doğal Yaşam Kapılarını Açtı
İkizköy’den Esra Işık Çağrısı! 1 Haziran’da Milas Adliyesi’nde Buluşuyoruz
İkizköy’den Esra Işık Çağrısı! 1 Haziran’da Milas Adliyesi’nde Buluşuyoruz
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.