Bodrum

Bodrum’dan Ankara’ya Yürüyecek

Bodrum’un en kalabalık mahallesi olan Turgutreis, İlçe olmak için harekete geçti. Volkan İlgüz, kampanya kapsamında toplanan 30 bin imzayı, Bodrum’dan Ankara’ya bisikletle ve yaya olarak gerçekleştireceği yolculuk sonrasında götürecek! Turgutreis..

Bodrum’dan Ankara’ya Yürüyecek

Bodrum’un en kalabalık mahallesi olan Turgutreis, İlçe olmak için harekete geçti. Volkan İlgüz, kampanya kapsamında toplanan 30 bin imzayı, Bodrum’dan Ankara’ya bisikletle ve yaya olarak gerçekleştireceği yolculuk sonrasında götürecek!

Turgutreis Güzelleştirme Ve Koruma Derneği TURDER, Bodrum’un en kalabalık mahallesinin ilçe olması için kampanya başlattı. Volkan İlgüz, TURDER ve bazı sivil toplum kuruluşlarının desteği ile başlatılan kampanya kapsamında toplanan 30 bin imza, Bodrum’dan Ankara’ya kadar sürecek olan bir yürüyüşün ardından TBMM‘ye teslim edilecek. Yürüyüşü Volkan İlgüz yapacak. İlgüz, farkındalığı artırmak ve konuya dikkat çekmek amacıyla yapacağını ifade ettiği bu yürüyüşün bazı etaplarında ise bisiklet kullanacak.

Yürüyüş 23 Nisan günü sabah saat 06.00’da Yokuşbaşı’ndan başlayacak.

İlgüz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Turgutreis’in diğer bolgelerimize de emsal teşkil edeceği şekilde ilçe olması adına yasal işlem ve talepleri başlatmış bulunmaktayız.
Kıymetli dostlar anayasal hakkımız olan yerinde yönetilme talebimizi iletmek ve yaşadığımız mağduriyetleri dile getirmek adına Yüce devletimizin kapısını calmaya,
Turgutreis’in bir kenar mahalle olmadığını resmi veriler ile devletimizin ilgili organlarına arz etmeye gidiyoruz. Bu faaliyeti hiç bir siyasi parti bayrağı altında olmaksızın yaptığımızı yinelemek istiyorum çünkü bu durum siyaset ötesi bir önem arz etmektedir.

Ben kentimi çooook ama çok seviyorum ve benim kentimin insanı özel insanlardır.
Bu kent yol istiyor,. elektrik istiyor, istihdam istiyor, huzur istiyor ve bunun yolu düzgün kamu yönetiminden geçiyor.
Madem ki öyle biz de hizmeti vatandaşın ayağına getirmek istiyoruz.
Bu güzel ve masum oluşumda
Siz kıymetli dostların desteğine canı gönülden ihtiyacımız var.
Lütfen katılımda bulunarak artık tebliğ edilen değil tebliğ eden bir sistemi Turgutreis’e kazandırmak adına desteklerinizi esirgemeyiniz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL