Gündem Muğla Spor

Muğla, Bisiklette Hedef Büyüttü

Muğla’nın tek Elit Bisiklet Takımı olan Karya GSK Cycling Team’a Forma ve Malzeme sponsoru olan Muğla Genç İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Ataköy Padok Atlı Spor Tesislerinde Muğla Karya GSK Bisiklet..

Muğla, Bisiklette Hedef Büyüttü

Muğla’nın tek Elit Bisiklet Takımı olan Karya GSK Cycling Team’a Forma ve Malzeme sponsoru olan Muğla Genç İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Ataköy Padok Atlı Spor Tesislerinde Muğla Karya GSK Bisiklet Takımı sporcuları ile Kahvaltı da bir araya geldi. Muğla Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Ula Belediye Başkanı Özay Türker, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı, MUGİAD Başkanı Tufan Çay, PADOK Atlı Spor Tesisleri Sahibi ve Türkiye Binicilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhun Çiligiroğlu, MUGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Avcı, Mehmet Aras, Muğla Karya GSK Başkanı İlker Cömert, Muğla GSK Yönetim Kurulu üyeleri Günnur Koçar, Ertan Demir, Pınar Çermik ve Muğla GSK Bisiklet takımı elit sporcularının katıldığı kahvaltıda MUGİAD tarafından Karya GSK için yaptırılan formaların tanıtımı yapıldı.

Sporcuların lansmanın da gerçekleştirildiği toplantıda ilimizde bir Elit Takımı olmasından son derece mutlu olduğunu belirten Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman destekleri nedeni ile MUGİAD Başkanı Tufan Çay ve PADOK Atlı Spor Tesisleri Sahibi Gökhun Çilingiroğlu’na teşekkür ediyorum. Dedi. Ula da Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın destek ve talimatları ile Bisiklet Sporunu Karya GSK ile işbirliğinde hayata geçireceklerini belirten Ula Belediye Başkanı Özay Türker, biz Ula da yürümeyi öğrenmeden bisiklete binmeyi öğrendik. Türkiye de logosunda bisiklet olan tek belediye olarak Karya GSK Kulübümüze her türlü desteği vereceğiz. Hayata geçireceğimiz proje ile, Karya GSK Ulalı çocuklarımız için Bisiklet kursları verecek. En kısa sürede Uladan gençlerimizde Karya GSK Bisiklet takımımızda yer alacak dedi. Muğla’da ilk olan böyle bir oluşuma destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Muğla Genç İş İnsanları Derneği (MUGİAD) Başkanı Tufan Çay, takımımızı bu gün bu kahvaltıdan sonra Antalya’ya Uluslararası Yarışa uğurlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah MUGİAD forması ile çok önemli başarılara imza atacaklar dedi. Kendisi de sıkı bir Bisiklet tutkunu olan Muğla Vali Yardımcısı Murat Karaman ise, Bisikletin tüm Avrupa da çok önemli bir ulaşım aracı olduğunu belirterek, bizler Bisikletin ve bisiklet sporunun önemine çok inanıyoruz. Sayın valimiz Orhan Tavlı’nın talimatları ile Bisiklet Turizmi ile ilgili önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bu nedenle MUGİAD ın bu konuda ki desteği çok anlamlı bu şekilde STK larımızın, Belediyelerimizin, Ticaret Odalarımızın destekleri son derece önemli. Ben takımımıza Uluslararası Şampiyonada başarılar diliyorum dedi.

ANTALYA’YA UĞURLADILAR

Sporcularının ve MUGİAD tarafından yaptırılan Formaların Lansmanının yapıldığı Kahvaltının ardından, 19-20 Mart 2022 tarihinde 2 etap şeklinde 17 ülkenin katılımı ile Alanya ‘da yapılacak ULUSLARARASI GRANPRİX BİSİKLET YOL YARIŞI’na katılacak olan Karya GSK Bisiklet Takımı Vali Yardımcısı Murat Kahraman MUGİAD Yönetimi ve Protokol üyeleri tarafından Antalya’ya uğurlandılar.

Muğla’dan bir takımın ilk defa Uluslararası bir yarışta boy göstereceğini söyleyen Muğla KARYA GSK Başkanı İlker Cömert; Başta Sayın Valimiz Orhan Tavlı, Vali Yardımcımız Murat Kahraman ve Muğla İl Müdürümüz Ömer İlman olmak üzere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.. MUGİAD ın sponsorluğu bizim için çok kıymetli. İnşallah her sene daha da güçlenen bir organizasyon olarak Muğlamızın ve ülkemizin ismini önemli yarışlarda duyurmayı hedefliyoruz dedi. Muğla KARYA GSK Bisiklet Elit Takımı kaptanı Oğuzhan Taşkan, bu gün güzel bir toplantı oldu. Bizler Muğla’da bu desteği ilgi ve alakayı gördükçe daha iyi daha güçlü pedallıyoruz. Sayın Valim başta olmak üzere takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL