Bodrum

Hoşça Kal Bodrum Devlet Hastanesi!

KHK ile görevinden alınan ve dört yıl sonra hukuk mücadelesini kazanarak Bodrum Devlet Hastanesi Kardiyoloji bölümüne geri gelen Dr. Yasemin Demirci istifa etti. Bodrum Devlet Hastanesinde Kardiyoloji uzmanı olarak görev..

Hoşça Kal Bodrum Devlet Hastanesi!

KHK ile görevinden alınan ve dört yıl sonra hukuk mücadelesini kazanarak Bodrum Devlet Hastanesi Kardiyoloji bölümüne geri gelen Dr. Yasemin Demirci istifa etti.

Bodrum Devlet Hastanesinde Kardiyoloji uzmanı olarak görev yaparken KHK ile görevden alınmasının ardından dört yıl süren hukuk mücadelesi sonrası görevine iade edilen Kardiyolog Yasemin Demirci istifa etti.

Geçtiğimiz hafta göreve iadesini haber yaptığımız Yasemin Demirci’nin , cuma günü istifasını vererek İstanbul’a döndüğü öğrenildi. Hastaları ve kamuoyu tarafından oldukça sevilen doktorun, göreve iadesi memnuniyetle karşılanırken, hemen ardından istifa etmesi şaşkınlık ve üzüntüye yol açtı.

Mesleki kariyerine Koç Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak devam edeceği bilgisine ulaşılan Demirci’nin istifasının sosyal medyada viral olduğu ve çok sayıda yorum yapıldığı gözlendi.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yasemin Demirci, KHK ile görevinden ihraç edildikten sonra hakkını aramak üzere dava açmıştı. Davası sonuçlanan Yasemin Demirci sosyale medya hesabından yaptığı “Hoş bulduk Bodrum Devlet Hastanesi“ paylaşımla Bodrum Devlet Hastanesinde göreve başladığını duyurmuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL