Bodrum Editör'ün Seçimi

Bodrum’dan U 20’ye Davet Edildi

29 Ocak’ta Muğla’da düzenlenen Salon Atletizm Müsabakasında iki dalda madalya alan Kent Mikael Köprülüler, İstanbul’da düzenlenecek olan U 20 Salon Yarışları’na katılmaya hak kazandı. Annesi Jamaika’lı babası Türk olan 18..

Bodrum’dan U 20’ye Davet Edildi

29 Ocak’ta Muğla’da düzenlenen Salon Atletizm Müsabakasında iki dalda madalya alan Kent Mikael Köprülüler, İstanbul’da düzenlenecek olan U 20 Salon Yarışları’na katılmaya hak kazandı.

Annesi Jamaika’lı babası Türk olan 18 yaşındaki atlet Kent Mikael Köprülüler, sekiz yıldan bu yana atletizm ile uğraşıyor. BOHESK’ten ( Bodrum Halk Eğitim Spor Kulübü ) ENKA’ya transfer olup, antrenör Nilay Çakmak Güngör gözetiminde müsabakalara hazırlanan genç atlet, 200 ve 400 metre yarışlarında birinci olarak Muğla’dan İstanbul Salon Yarışları’na davet edilen tek sporcu oldu.
2- 3 Şubat tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan yarışlarda dereceye girmesi halinde Milli Takım Seçmelerine davet edilmesi beklenen Köprülüler’in bugün yola çıktığı öğrenildi.
İmkansızlıklar içerisinde elde edilen bu başarıların, atletizme hevesli gençler arasında oldukça önemli olduğu, gerekli altyapının oluşturulması halinde bu spora gönül vermiş bireylerin sayısının artacağını dile getiren ilgililer, en kısa zamanda ilgili kurumların gerekli adımları atmasını umduklarını dile getirdiler.

Haber: Ali Peltek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL