Bodrum Manşet

Bodrum Skal Kulübü Genel Kurul Yaptı

Bodrum Skal Kulübü Derneği olağan kurulu DTbH Bodrum Marina Vista Otel’de yapıldı. Genel kurulda; bir önceki dönem başkanı Mesut Durateymur ve yönetim kuruluna bir dönem daha görev yetkisi verildi. Divan..

Bodrum Skal Kulübü Genel Kurul Yaptı

Bodrum Skal Kulübü Derneği olağan kurulu DTbH Bodrum Marina Vista Otel’de yapıldı. Genel kurulda; bir önceki dönem başkanı Mesut Durateymur ve yönetim kuruluna bir dönem daha görev yetkisi verildi. Divan kurulu başkanlığını turizmci Ahmet Biçer’in yaptığı genel kurulda, açılış ve yoklamanın ardından denetim ve faaliyet raporları okundu. Tek liste ile yapılan seçimde DoublTree by Hilton Bodrum Marina Vista Otel Genel Müdürü Mesut Durateymur yeniden Bodrum Skal Kulübü Başkanı seçildi.

Durateymur üyelere teşekkür ederek, pandemi ve salgının hızla artarak ilerlediği bu günlerde kulüp olarak daha sık bir araya gelmeye çalışacaklarını söyledi. Durateymur, kulübü geliştirmek ve büyütmek için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

2022 – 2024 Skal Kulüp Bodrum Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu ;

Mesut Durateymur – Başkan

Hasan Hüseyin Fındık – Asbaşkan

Dilşat Alkan – Genel Sekreter

Barbaros Güneş – Sayman

Sinan Durukan – Üye

Hakan Gürsoy – Üye

Yiğit Girgin – Üye

SKAL NEDİR ?

SKAL, Dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütüdür. Bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından da Dünyada tektir. Skal toplam 99 ülkede 12839 turizm profesyonelini çatısı altında toplamıştır.

SKAL TÜRKİYE

Türkiye genelinde, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Kapadokya, Alanya, Çukurova, Marmara, Eskişehir, Konya, Karadeniz ve Troya Kulüpleri olmak üzere toplam 17 kulüp ile 824 turizm profesyonelini çatısı altında toplamıştır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL