Bodrum Editör'ün Seçimi

Turgutreis’in Şampiyonları Tartan Pist İstiyor

Turgutreis’in sporcusu Musa Tuncar Muğla’da yapılan il seçmelerinde 2009 2010 doğumlu sporcular kategorisinde ‘Uzun Atlama’ ve 60 metrede Muğla birincisi oldu. Genç sporcu, 22-23 Ocak Salon Türkiye Şampiyonasına davet edildi…

Turgutreis’in Şampiyonları Tartan Pist İstiyor

Turgutreis’in sporcusu Musa Tuncar Muğla’da yapılan il seçmelerinde 2009 2010 doğumlu sporcular kategorisinde ‘Uzun Atlama’ ve 60 metrede Muğla birincisi oldu. Genç sporcu, 22-23 Ocak Salon Türkiye Şampiyonasına davet edildi.

Zor koşullar altında idman yapan ve girdikleri müsabakalarda önemli başarılara imza atan BOHESK (Bodrum Halk Eğitim Spor Kulübü) sporcularına bir yenisi daha eklendi. Turgutreisli Musa Tuncar, uzun atlama ve 60 metrede Muğla il birinciliğini elde etti. Bodrum’un Turgutreis mahallesinde kısıtlı antrenman imkanlarına rağmen çalışan ve azimle yarışmalara katılan Tuncar’ın başarısı, ailesini, arkadaşlarını ve eğitimcilerini gururlandırdı.

Genç sporcunun başarısı, Turgutreis’teki spor olanaklarının yetersizliğini de bir kez daha gündeme getirdi. Antrenmanlarını yapabilecek bir tartan pist bile bulamayan sporcular, geçtiğimiz yıllarda yapılan yürüyüş yolundan da yeterince yararlanamıyorlar. Özellikle atletizm ile uğraşan sporcular, idman için tercih ettikleri yürüyüş yolunda bu kez de vatandaşlardan tepki görüyorlar. Turgutreis sporcuları, toprak alan olan Arena Stadı’nda da atletizm antrenmanı yapmakta zorlandıkları için neredeyse imkansız denebilecek koşullarda şampiyonalara hazırlanmaya çalışıyor.

Bu arada BOHESK’ten ENKA Spor’a transfer olan Mikail Köprülüler, U 20 yaş grubunda yarışarak, 200 ve 400 metrede Muğla birincisi oldu. Köprülüler de 29-30 Ocak tarihlerinde yapılacak Salon Türkiye Şampiyonasına davet edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL