51 Yöreden Lezzet, Turgutreis’te Buluştu

Turgutreis’te Gastronomi Günleri. Bodrum’un en kalabalık nüfuslu mahallesi Turgutreis’te Gastronomi Fuarı başladı! 51 ilin katılımıyla Denizler Fuar Organizasyon öncülüğünde gerçekleştirilen fuar, 13-23 Ocak tarihleri arasında tüm gurmeleri ve memleket hasreti..

51 Yöreden Lezzet, Turgutreis’te Buluştu

Turgutreis’te Gastronomi Günleri.

Bodrum’un en kalabalık nüfuslu mahallesi Turgutreis’te Gastronomi Fuarı başladı! 51 ilin katılımıyla Denizler Fuar Organizasyon öncülüğünde gerçekleştirilen fuar, 13-23 Ocak tarihleri arasında tüm gurmeleri ve memleket hasreti çekenleri ağırlayacak.

Turgutreis’te “Gastronomi Fuarı ” açıldı. 51 ilden yöresel ürün ve hediyelik eşya çeşitlerini bir araya getiren fuar, Turgutreis’teki özel bir otoparkta açıldı. Giysi Pazarı mevkiindeki organizasyonda, Anadolu’nun dört köşesinden gelen üreticiler stant açtı.

Turgutreis Gündem’den Ali Peltek’in haberine göre, organizasyon bugüne dek Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 200 ilçede gerçekleştirildi. Fuarın yetkilisi Mehmet Deniz yaptığı açıklamada, gittikleri her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek “Fuarda ürünlerini sergileyen stand sahipleri, genelde KOSGEB destekli olarak işlerini kuran müteşebbislerden oluşuyor. Değişik yörelerin lezzetlerinden oluşan ürünlerimiz, Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Bugünden itibaren 10 gün boyunca açık olacak olan fuarımıza, tüm Turgutreis ve Bodrum’dan misafirlerimizi bekliyoruz ” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL