Bodrum Editör'ün Seçimi Siyaset

MHP’den Bodrum Belediyesi’ne çağrı

Göreve başladığından sonra yaptığı birlik beraberlik çağrılarıyla dikkat çeken MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, Bodrum Belediyesi’ne çağrıda bulunarak, Bodrum’un geleceği için doğru tüm projelerde koşulsuz olarak üzerlerine düşeni yapmaya..

MHP’den Bodrum Belediyesi’ne çağrı

Göreve başladığından sonra yaptığı birlik beraberlik çağrılarıyla dikkat çeken MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, Bodrum Belediyesi’ne çağrıda bulunarak, Bodrum’un geleceği için doğru tüm projelerde koşulsuz olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

MHP Genel Merkezi tarafından Bodrum İlçe Başkanı olarak görevlendirilen İbrahim Bilgi, ilk açıklamasında alışılmışın dışında vatanını, milletini, bayrağını, Atatürk’ü seven tüm siyasi parti ve STK’lara Bodrum için birlikte çalışma çağrısı yapmıştı. Birlik beraberlik çağrısını her fırsatta yenileyen Bilgi, bir çağrı da Bodrum Belediyesi için yaptı.

Bodrum’un sorunlarının her geçen gün daha da arttığını, Bodrumlular’ın bu devasa sorunların çözümünden umudunu kestiğini gördüklerini ve bu durumun kendilerini çok üzdüğünü söyleyen İbrahim Bilgi, Bodrum Belediyesi’ne seslendi.

İbrahim Bilgi Bodrum için telefonlarının 24 saat açık olduğunu belirterek; “MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak sorunların çözümü konusunda, ilçemizin geleceği için, Bodrum’un yararına olacak tüm doğru projelerde üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu çağrımızı hiçbir siyasi beklenti olmadan, son derece açık yüreklilikle ve yalnızca Bodrum’un menfaatleri için yapıyoruz. Çünkü Sayın Genel Başkanımız’ın her zaman belirttiği gibi; MHP olarak politikamız önce Ülkemiz ve Milletimiz, sonra partimizdir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL