SON DAKİKA
--:--:--

Muğla Turizmi İçin Ortak Akıl Aradılar

Muğla turizmi için “Ortak Akıl Arama Çalıştayı” düzenlendi Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla turizminin geleceğini değerlendirmek üzere turizmle ilgili kamu kurumları, STK, havalimanı, odalar ve turizm birliklerinin da katıldığı 2 günlük “Muğla Turizmi Ortak Akıl Arama Çalıştayı” düzenledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde Muğla Turizminin güçlü, zayıf yönleri, fırsatları ile tehditlerinin belirlenmesi…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Muğla Turizmi İçin Ortak Akıl Aradılar

Muğla turizmi için “Ortak Akıl Arama Çalıştayı” düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla turizminin geleceğini değerlendirmek üzere turizmle ilgili kamu kurumları, STK, havalimanı, odalar ve turizm birliklerinin da katıldığı 2 günlük “Muğla Turizmi Ortak Akıl Arama Çalıştayı” düzenledi.

Muğla turizmi için “Ortak Akıl Arama Çalıştayı” düzenlendi 4
Muğla Turizmi İçin Ortak Akıl Aradılar 3

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde Muğla Turizminin güçlü, zayıf yönleri, fırsatları ile tehditlerinin belirlenmesi ve geleceği ile ilgili konuların yer aldığı “Muğla Turizmi Ortak Akıl Arama Çalıştayı” düzenlendi.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. İrfan Mısırlı’nın gerçekleştirdiği çalıştaya turizm ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının birimleri, odalar, STK, turizm birlikleri ve havalimanlarının temsilcileri olmak üzere 48 kişi katılım sağladı.

Toplamda 2 gün süren çalıştayda COVID-19 salgını, iklim değişikliği, orman yangınları gibi bölgeyi önemli ölçüde etkileyen çeşitli sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirilirken, turizmin 12 Ay’a yayılmasının sağlanması, gelecek yılların turizmine Muğla yöresinin hazırlanması, yenilikçi hizmetleri oluşturmak, pazarların geliştirilmesi, mevcut eksikliklerin giderilmesi ile stratejilerin belirlenmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Muğla turizmi için “Ortak Akıl Arama Çalıştayı” düzenlendi 2
Muğla Turizmi İçin Ortak Akıl Aradılar 4

Çalıştayın sonunda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,
çalıştayın moderatörü Doç. Dr. İrfan Mısırlı’ya emek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Korkutan Karavan Yangını: İki Araç Kül Oldu, Faciadan Dönüldü
Korkutan Karavan Yangını: İki Araç Kül Oldu, Faciadan Dönüldü
Türkbükü’nde Unutulmaz Ege Gecesi: Lago, 2026 Sezonunu Yorgo Kertis ile Açtı
Türkbükü’nde Unutulmaz Ege Gecesi: Lago, 2026 Sezonunu Yorgo Kertis ile Açtı
Marmaris’te Milli Gurur: 634 Yüzücü Ay-Yıldızlı Forma Hayaliyle Kulaç Attı
Marmaris’te Milli Gurur: 634 Yüzücü Ay-Yıldızlı Forma Hayaliyle Kulaç Attı
Dr. Murat Özyaba Bodrum Kent Konseyi Başkan Adayı
Dr. Murat Özyaba Bodrum Kent Konseyi Başkan Adayı
Marmaris’te Faciadan Dönüldü: Su Alan Tur Teknesindeki 148 Kişi Operasyonla Kurtarıldı
Marmaris’te Faciadan Dönüldü: Su Alan Tur Teknesindeki 148 Kişi Operasyonla Kurtarıldı
Marmaris Çamlı Çocuk Köyü Doğal Yaşam Kapılarını Açtı
Marmaris Çamlı Çocuk Köyü Doğal Yaşam Kapılarını Açtı
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.