Bodrum Kültür - Sanat Manşet

Bodrum’da Kasım Ayının En Anlamlı Etkinliği

Karsanat (Karya Kültür ve Sanat Derneği), Dünya Kadına Şiddet Haftasında “Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ” yararına 26 Kasım’da klasik müzik konseri düzenliyor. Uzun aradan sonra klasik müzik severlerle buluşmaya hazırlanan..

Bodrum’da Kasım Ayının En Anlamlı Etkinliği

Karsanat (Karya Kültür ve Sanat Derneği), Dünya Kadına Şiddet Haftasında “Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ” yararına 26 Kasım’da klasik müzik konseri düzenliyor.

Uzun aradan sonra klasik müzik severlerle buluşmaya hazırlanan Karsanat, 26 Kasım cuma akşamı saat 20.00’de Herodot Kültür Merkezi’nde bir konser verecek. Yeni kurulan Trio Mitos Gurubu’nun “Çağlar Arası Müzik Yolculuğu” adını taşıyan konserde, Karsanat sanatçıları farklı dönemlerin bestecileri olan Mozart, Uhl ve Schumann’ın eserlerini seslendirecek.

Kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günü olan 25 Kasım haftasında, bu önemli soruna dikkat çekmek istediklerini belirten dernek başkanı Rezzan Şebin, konserin tüm gelirinin, Bodrum’da yıllardır kadına şiddete karşı mücadele eden Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’ne bağışlanacağını açıkladı. Şebin, “O nedenle belli bir ücret ile biletleme yapmadık. Davetiyeler numaralı olarak Artçısanat’tan (Avenue AVM, Konacık) makbuz karşılığı temin edilebilecek.” dedi.

Tarih: 26 KASIM CUMA

Yer: HERODOT KÜLTÜR MERKEZİ

Saat: 20.00

PROGRAM

W.A.MOZART Kegelstatt trio KV498

Andante

Menuetto

Rondo-Allegretto

ARA

R.SCHUMANN-Marchenerzahlungen op.132

Lebhaft,nicht zu schnell

Lebhaft und sehr markirt

Ruhiges Tempo,mit zartem Ausdruck

Lebhaft,sehr markrit

ALFRED UHL-Kleines konzert

Allegro con brio

Grave

Vivo

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL