Bodrum Manşet

Yelken Kulüp, Dünya Şampiyonası’na Hazırlanıyor

2022 Dünya Optimist Şampiyonasına ev sahipliği yapacak Bodrum’da, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi’nin de içinde yer aldığı İçmeler mevkiinde bulunan Yelken Kulüp’te yenileme çalışmaları başladı. 4-14 Temmuz 2022 tarihleri arasında..

Yelken Kulüp, Dünya Şampiyonası’na Hazırlanıyor

2022 Dünya Optimist Şampiyonasına ev sahipliği yapacak Bodrum’da, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi’nin de içinde yer aldığı İçmeler mevkiinde bulunan Yelken Kulüp’te yenileme çalışmaları başladı.

4-14 Temmuz 2022 tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek ve 50 ülkeden 300’ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşecek Dünya Optimist Şampiyonası öncesinde Yelken Kulüp’te başlayan çalışmalar kapsamında kayıkhane, derslikler ve iskelede yenileme çalışması başladı.

Optimist ve laserde dünya ve Avrupa şampiyonları çıkartan Bodrum’da, yelken sporunun daha fazla yayılması ve Bodrumlu çocukların daha iyi bir eğitim alması için başlatılan çalışmaların Şubat 2022’de tamamlanması planlanıyor. Yapılacak çalışmalar sonunda Bodrum Belediye A.Ş.’ye ait İçmeler Yelken Kafe de yenilenerek hizmet vermeye başlayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL