Editör'ün Seçimi Magazin

Ünlüler ve Paparazziler Bodrum’da

Cemiyet hayatının ünlü isimleri ve iş insanları, sezonun gelmesiyle birlikte soluğu Bodrum’da almaya başladı. Ünlüler gelir de paparazziler eksik olur mu? İşte magazin muhabirlerinin objektifine yakalanan ünlüler ve Bodrum sefaları!..

Ünlüler ve Paparazziler Bodrum’da

Cemiyet hayatının ünlü isimleri ve iş insanları, sezonun gelmesiyle birlikte soluğu Bodrum’da almaya başladı. Ünlüler gelir de paparazziler eksik olur mu? İşte magazin muhabirlerinin objektifine yakalanan ünlüler ve Bodrum sefaları!

İşletmeci Önder Bekensir, önceki gün sevgilisi Cansu Bulut ile birlikte Gündoğan Küçükbük’teki Mare Deluxe Hotel içerisinde yer alan Danış Beach’te görüntülendi.

İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ise Bodrum Yalıkavak Marina’da İpekyol mağazasının açılışını yaptı. Ayaydın’ın bir sonraki durağı ise Türkbükü Maçakızı Otel oldu.

Semiramis Pekkan, önceki gün Bodrum Türkbükü’ndeki Mavi Otel’den çıkarken görüntülendi. Pekkan, Türkbükü’nde köpeğiyle birlikte yürüyüş yaptı.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Selma Türkeş eski dostu Besim Kazado’nun işletmeciliğini üstlendiği Gündoğan’daki Dozo Restaurant-Beach’i ziyaret etti. Yeni sezon öncesi hayırlı olsun dileklerini ileten Türkeş, Besim Kazado ile birlikte kahve keyfi yaptı. (Ali Keser’in haberi)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL