Bodrum Manşet

Bodrum’da Sezonluk Kira, 2 Milyon Liraya Ulaştı!

Bodrum’da sezonluk kiralık konut fiyatları uçuşa geçti! Yerli turistlerin yanı sıra Ortadoğu ülkelerinden, Rusya, Ukrayna, İngiltere ve Almanya’dan da talep oldukça yüksek! Bu sezon Bodrum’a gelen ünlüler de talebin artmasında..

Bodrum’da Sezonluk Kira, 2 Milyon Liraya Ulaştı!

Bodrum’da sezonluk kiralık konut fiyatları uçuşa geçti! Yerli turistlerin yanı sıra Ortadoğu ülkelerinden, Rusya, Ukrayna, İngiltere ve Almanya’dan da talep oldukça yüksek!

Bu sezon Bodrum’a gelen ünlüler de talebin artmasında etkili olmuş gibi görünüyor. Dünyanın en zengin isimleri Bodrum’da tatil yapmayı tercih ediyor. Örneğin Chelsea’nin sahibi Roman Abramoviç, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Katar Kraliyet Ailesi, ve Uzakdoğulu milyarder Victor Hwang’ın tatil için Bodrum’u seçmesi bu ülkelerden gelen talebi büyük ölçüde etkiliyor.

Bodrum’da sezonluk konut fiyatları da talebe bağlı olarak artıyor. Günlük ortalama 1.000 lira ila 10 bin lira arasında değişen sezonlukların yanı sıra ultra lüks villalar ise günlük ortalama 20 bin liradan kiraya veriliyor.

Aylık kiralamaların ücretleri ise ortalama 25 bin liradan başlayıp 300 bin lira arasında değişiyor. Bazı villalarda ise aylık 750 bin liraya kadar çıkabiliyor. Bu durumda sezonluk kiralama rakamı 2 milyon TL’ye kadar ulaşıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL