Muğla

Helikopterden Kaçamadılar

Muğla’nın Ortaca ilçesinde helikopterle havadan trafik denetimi yapıldı. Helikopterin kural ihlali tespit ettiği araçlar durduruldu ve ilem yapıldı. Havadan trafik denetimlerinin ileriki tarihlerde de devam edeceği bildirildi.Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü..

Helikopterden Kaçamadılar

Muğla’nın Ortaca ilçesinde helikopterle havadan trafik denetimi yapıldı. Helikopterin kural ihlali tespit ettiği araçlar durduruldu ve ilem yapıldı. Havadan trafik denetimlerinin ileriki tarihlerde de devam edeceği bildirildi.
Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Muğla İl Jandarma ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, Ortaca-Dalyan yolunda havadan ve karadan trafik denetimi gerçekleştirdi.

Sürücüler üzerinde “Algılanan Yakalanma Riski Duygusunun” sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesi amacıyla yapılan denetimde, Ortaca-Dalyan karayolunda Jandarma ve Polis ekipleri 3 ayrı yerde uygulama noktası oluşturuldu.
Ekipler helikopterden kural ihlali yaptığı tespit edilerek bildirilen sürücüleri durdurdu. Helikopterden araçların kontrol edildiği uygulamada, hatalı şerit değiştirme başta olmak üzere genel trafik kural ihlali yapan sürücülere de işlem yapıldı.

Yeni Asır

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL