Bodrum Manşet

Dikkat! Hafta Sonu Bu Yollar Trafiğe Kapalı

Bu yıl 56’ncısı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 7. ve 8. etapları Bodrum’dan geçecek. Bisiklet turunun 7’nci etabı 17 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. 17 Nisan Cumartesi günü; Milas Bodrum Karayolu,..

Dikkat! Hafta Sonu Bu Yollar Trafiğe Kapalı

Bu yıl 56’ncısı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 7. ve 8. etapları Bodrum’dan geçecek. Bisiklet turunun 7’nci etabı 17 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek.

17 Nisan Cumartesi günü; Milas Bodrum Karayolu, Herodot Bulvarı, Emin Anter Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu cadde ve bulvarlara bağlanan sokaklar, tali yollar tümüyle trafiğe kapatılacak. 18 Nisan Pazar günü sabah saatlerinde ise 8. etabın startı Bodrum Belediye Meydanından verilecek.

18 Nisan Pazar günü;Cevat Şakir Caddesi, Emin Anter Bulvarı, Herodot Bulvarı ve Bodrum-Milas Karayolu ile bu caddelere bağlanan sokak ve tali yollar trafiğe kapatılacak. Bu tarihlerde, toplu taşıma araçları da kullanılmayacak. Vatandaşın mağduriyet yaşamaması için Bisiklet Turu bitene kadar bu yolları kullanmaması istendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL