Bodrum Manşet

Bodrum, Leleg Yolu ile 12 Ay Turizmi Hedefliyor

Bodrum turizmcileri, koronavirüs salgınının etkilerinden kurtulabilmek ve sektörün aldığı yarayı tedavi edebilmek amacıyla buluştu. Bodrum turizmcileri, Leleg Yolu’nu 12 ay turizme kazandıracak tanıtım atağının ilk adımını atıyor. Muğla Valiliği’nin de..

Bodrum, Leleg Yolu ile 12 Ay Turizmi Hedefliyor

Bodrum turizmcileri, koronavirüs salgınının etkilerinden kurtulabilmek ve sektörün aldığı yarayı tedavi edebilmek amacıyla buluştu. Bodrum turizmcileri, Leleg Yolu’nu 12 ay turizme kazandıracak tanıtım atağının ilk adımını atıyor. Muğla Valiliği’nin de desteğiyle TÜRSAB, Bodrum Belediyesi, BOTAV ve La Quinta By Wyndham ana sponsorluğunda “Bodrum Leleg Yolu Tanıtım Çalıştayı” düzenlenecek. 5-8 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek çalıştaya, Bodrum bölgesine misafir gönderecek satın alma heyetleri davet edildi. Turizm sezonunu uzatmak ve çeşitliliği artırmak amacıyla düzenlenen Leleg Yolu temalı çalıştay, “Bodrum’da Her Mevsim Bahar” mottosu ile tanıtılıyor.
Çalıştay, Bodrum’un ortasından geçen ve BODTO ile GEKA tarafından 2016 yılında açılan Leleg Yolu’nun tüm dünyaya tanıtımını hedefliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL