Editör'ün Seçimi Yaşam

Mutasyonlu Virüsten Korkmayın!

Corona virüsü mutasyonlarını araştıran ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü’nden Andrew Redd müjdeli haberi verdi. Redd, yaptıkları araştırmada korkulanın aksine bağışıklık sisteminin mutasyonlu virüsü tanıdığını ve mücadele ettiğini gösterdiğini..

Mutasyonlu Virüsten Korkmayın!

Corona virüsü mutasyonlarını araştıran ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü’nden Andrew Redd müjdeli haberi verdi. Redd, yaptıkları araştırmada korkulanın aksine bağışıklık sisteminin mutasyonlu virüsü tanıdığını ve mücadele ettiğini gösterdiğini söyledi.

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü’nden Andrew Redd ve beraberindeki ekip, bağışıklık sisteminin mutasyonlarla olan ilişkisini mercek altına aldı. Daha önce corona virüsüne yakalanıp iyileşen 30 kişiden kan örnekleri alan Redd ve ekibi, bağışıklık sisteminin corona virüsü mutasyonlarını tanıdığını ortaya koydu.

CD8+ T HÜCRELERİ ÜRETİYOR

Bağışıklık sistemi, corona virüsü mutasyonlarıyla karşılaştığında, Sars-CoV-2’yle mücadele etmek için kullandığı CD8+ T hücrelerini aktif şekilde üretmeye devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL