Spor

Vira Vira Bodrumspor

Ligin 35. Haftasında Bodrumspor adeta kader maçı niteliğinde ki; 1461Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılmayı bilen taraf oldu. Geçen hafta her iki takımında puanları eşitti. Ancak Bodrumspor averajla 2. Sırada yer..

Vira Vira Bodrumspor

Ligin 35. Haftasında Bodrumspor adeta kader maçı niteliğinde ki; 1461Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılmayı bilen taraf oldu.

Geçen hafta her iki takımında puanları eşitti. Ancak Bodrumspor averajla 2. Sırada yer almıştı. Bu haftaki galibiyeti ile Bodrumspor rakibi 1461 Trabzon ile arasındaki puan farkını 3’e çıkardı. Bodrumspor’un gollerini dakika 24’te Celal Dumanlı, 90’da Erol Bahadır atarken; dakika 88’de de Trabzon’lu kendi kalesine gol kaydetti. 90 dakika bu gollerle 3-0 Bodrumspor lehine sonuçlandı. Bu skorla Bodrumspor 2. Lig Kırmızı Grup’taki 2.’liğini 3 puanlık farkla perçinlemiş oldu. Şimdi gözler lig lideri Sakaryaspor’un yarın Turgutluspor’la kendi evinde yapacağı maça çevrildi. Şu anda Bodrumspor’un lig lideri Sakaryaspor ile arasında 5 puanlık fark bulunuyor.

BAŞKAN KARAKAYA: “TEŞEKKÜRLER BODRUM’UN GÜZEL EVLATLARI.”

Bodrumspor’un efsanevi başkanı Rıza Karakaya futbolcuları ve yönetici arkadaşları ile yolda iken gazetemize verdiği demeçte; “Trabzon’da, rakip takımın seyircisi bizleri adeta şampiyon gibi karşıladı. Kendi takımlarının iddiasına rağmen, bizlere oldukça sempati ile yaklaşım gösterdiler. Bu vesile ile kendilerine bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Sporda önemli olan da budur. Bugün burada şunu anladım; Bodrumspor durum ne olursa olsun gönüllerin şampiyonudur. Futbolcu kardeşlerim sahaya adeta yüreklerini koyuyorlar. Maksimum bir istek ve enerji ile oynuyorlar. Bodrum’un haklı gururu oldular. Sahada döktükleri her damla terin çok büyük kıymeti vardır. Futbolcularımı bu bilinçle sahada yerlerini aldıkları için, Bodrum’u en üst düzeyde hakkını fazlası ile vererek temsil ettikleri için canı gönülden kutluyorum. Teşekkürler Bodrum’un güzel evlatları” açıklamasında bulundu.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL