SON DAKİKA
--:--:--

Avusturya Günleri Bitti

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Ticaret Odası (BODTO) tarafından 17-18 Kasım tarihlerinde düzenlenen “Bodrum’da Avusturya Günleri” besteci, şarkıcı ve kemancı Phoebe Violet ve grubunun verdiği konser ile başladı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde gerçekleşen konsere Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu, Avusturya Kültür Ofisi Müdürü Silvia Neureiter, BODTO Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Avusturya Günleri Bitti

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Ticaret Odası (BODTO) tarafından 17-18 Kasım tarihlerinde düzenlenen “Bodrum’da Avusturya Günleri” besteci, şarkıcı ve kemancı Phoebe Violet ve grubunun verdiği konser ile başladı.

BODRUMDA AVUSTURYA GÜNLERİ SONA ERDİ 5 Large
Avusturya Günleri Bitti 3

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde gerçekleşen konsere Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu, Avusturya Kültür Ofisi Müdürü Silvia Neureiter, BODTO Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Avusturya Muğla Fahri Konsolosu Fatih Can Ekşi katıldı.

Bodrum’da düzenlenen “Bodrum’da Avusturya Günleri” kapsamında besteci, şarkıcı ve kemancı Phoebe Violet sahne aldı. Phoebe Violet ve yaylı çalgılardaki sanatçılar, performansları ile büyük beğeni topladı.

Avusturya Kültür Ofisi ve Baki Bilgili koordinatörlüğünde gerçekleştirilen konserin açılış konuşmasını yapan Silvia Neureiter, konuşmasında Türkçe olarak “Ben Türkçe öğreniyorum” diyerek izleyicilerden alkış aldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kentler yazarları, şairleri ve müzisyenleri ile tarihe yön veren kişileri ile bir bütündür diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti

“Özellikle onları okumadan tanımadan, onları dinlemeden ve onları anlatmadan kentlerimizi eksik tarif ederiz. Bodrum’un bu denli kültür birikimi ile ne kadar dolu olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Nasıl bir medeniyet üzerinde yaşadığımızı yine Farklı kültürlerle yoğrulmuş bu toprakların binlerce yıldır. Üstüne koya koya biriktirerek nasıl bu günlere geldiğini çok çok iyi biliyoruz. Özellikle bu topraklarda binlerce yaşamış kültürlerin bizlere bıraktığı bu aura bu toprakların üzerindeki bu güzel hava, dostluk, barış havası kültür ve sanatla da birleştiği zaman çok farklı bir lezzet sunuyor bizlere. Bu tür etkileşimleri her zaman destekliyoruz.”

“Bodrum’da Avusturya Günleri” ikinci gününde Oasis AVM’de çok sayıda davetlinin katılım sağladığı bir kokteyl gerçekleştirildi. Ardından etkinlik halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Austria 2 Australia” ile Space Dogs (Uzay Köpekleri) isimli film gösterimi ile sona erdi.

BODRUMDA AVUSTURYA GÜNLERİ SONA ERDİ 3 Large
Avusturya Günleri Bitti 4

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bodrum İş Dünyasına İlham Veren Buluşma: Geleceğin Yatırım Fırsatları BESİAD’da Konuşuldu
Bodrum İş Dünyasına İlham Veren Buluşma: Geleceğin Yatırım Fırsatları BESİAD’da Konuşuldu
Turizme Can Suyu: İstihdamda Muğla İstihdam Ofisi ve BODER’den Güç Birliği
Turizme Can Suyu: İstihdamda Muğla İstihdam Ofisi ve BODER’den Güç Birliği
Bodrum’a Tarihi Gurur: Yalıkavakspor Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın İlk Şampiyonu Oldu
Bodrum’a Tarihi Gurur: Yalıkavakspor Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın İlk Şampiyonu Oldu
İbrahim Akkaya Bodrum Ticaret Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
İbrahim Akkaya Bodrum Ticaret Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Erdem Ağan BODTO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Erdem Ağan BODTO Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Toprak Sahadan Cumhurbaşkanlığı Kupası’na: Yalıkavak’ın Kızları
Toprak Sahadan Cumhurbaşkanlığı Kupası’na: Yalıkavak’ın Kızları
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.