SON DAKİKA
--:--:--

AK Parti Bodrum’da Seha Ergene Dönemi Başlıyor

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşanıyor. Genel Merkez tarafından atanan Seha Ergene, 9 Şubat Pazartesi günü düzenlenecek devir teslim töreni ile görevi resmen devralacak. Törene tüm Bodrum halkı davet edildi. Bodrum siyasetinde hareketli günler yaşanıyor. AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, teşkilat içi görev değişimi kapsamında önemli bir törene ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. AK…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
AK Parti Bodrum’da Seha Ergene Dönemi Başlıyor

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşanıyor. Genel Merkez tarafından atanan Seha Ergene, 9 Şubat Pazartesi günü düzenlenecek devir teslim töreni ile görevi resmen devralacak. Törene tüm Bodrum halkı davet edildi.

Bodrum siyasetinde hareketli günler yaşanıyor. AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, teşkilat içi görev değişimi kapsamında önemli bir törene ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün tensipleri ve Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör’ün tevcihiyle Bodrum İlçe Başkanlığı görevine atanan Seha Ergene, düzenlenecek törenle görevi devralacak.

Tören Ne Zaman ve Nerede?

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; devir teslim töreni 9 Şubat 2026 Pazartesi günü saat 14.00’te, AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı Parti Binası’nda gerçekleştirilecek.

Bodrum İçin Yeni Yol Haritası Açıklanacak

Teşkilat disiplini, istişare kültürü ve hizmet odaklı siyaset anlayışının ön planda tutulacağı törende, yeni dönemin ipuçları da verilecek. Seha Ergene yönetimindeki yeni süreçte; Bodrum’un ihtiyaçlarına yönelik teşkilat çalışmaları, saha organizasyonları ve hedeflenen yol haritasına dair genel çerçevenin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre yeni dönemde; AK Parti Genel Merkezi’nin belirlediği ilkeler doğrultusunda “sahada güçlü, teşkilat yapısı diri ve toplumun tüm kesimleriyle temas hâlinde” bir çalışma stratejisi izlenecek.

“Tüm Bodrum Sevdalıları Davetlidir”

Düzenlenecek törenin sadece bir görev değişimi değil, aynı zamanda teşkilat içi birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacı taşıdığı vurgulandı.

Yapılan davette şu ifadelere yer verildi:

“Törene basın mensuplarının yanı sıra tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte; Bodrum’u seven, Bodrum için çalışan ve hizmet bekleyen tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

Bodrum’un sorunlarına çözüm odaklı yaklaşılması ve yerel siyasette daha etkin bir rol üstlenilmesi hedeflenen bu yeni dönem, Pazartesi günü gerçekleşecek törenle resmen başlamış olacak.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bodrum İlçe Protokolü ve CHP Orada, Cumhur İttifakı Nerede?
Bodrum İlçe Protokolü ve CHP Orada, Cumhur İttifakı Nerede?
Deniz Dibi Temizliği Turgutreis’te Yapıldı
Deniz Dibi Temizliği Turgutreis’te Yapıldı
Bodrumlu Kadınların, Mutlak Butlan Öfkesi
Bodrumlu Kadınların, Mutlak Butlan Öfkesi
Bodrum Bvlgari Otel İnşaatında Kriz Çözüldü: İşçiler ve İşveren Arasında Protokol İmzalandı
Bodrum Bvlgari Otel İnşaatında Kriz Çözüldü: İşçiler ve İşveren Arasında Protokol İmzalandı
“Atanmış Başkan Olmayı Kabul Edemem”: CHP Genel Merkezi’nin Teklifine Mazhar Karakaya’dan Yanıt
“Atanmış Başkan Olmayı Kabul Edemem”: CHP Genel Merkezi’nin Teklifine Mazhar Karakaya’dan Yanıt
A Milli Takımımızın Kupadaki İlk Maçı Meydanda Coşkuyla İzlendi
A Milli Takımımızın Kupadaki İlk Maçı Meydanda Coşkuyla İzlendi
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.