Bodrum

Bodrum Rotary Kulübü Pedasa’yı Temizledi

Bodrum Rotary Kulübü, 2024 yılının Çevre Temizlik Günü kapsamında, Bodrum’un tarihi ve kültürel miraslarından biri olan Pedesa Antik Kenti’nde önemli bir çevre temizliği etkinliği düzenledi. Tarih boyunca çeşitli uygarlıklara ev..

Bodrum Rotary Kulübü Pedasa’yı Temizledi

Bodrum Rotary Kulübü, 2024 yılının Çevre Temizlik Günü kapsamında, Bodrum’un tarihi ve kültürel miraslarından biri olan Pedesa Antik Kenti’nde önemli bir çevre temizliği etkinliği düzenledi.

Tarih boyunca çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan ve Bodrum’un zengin tarihinin bir parçası olan Pedesa Antik Kenti, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla dikkat çekiyor. Ancak ne yazık ki, bu eşsiz miras çevre kirliliğiyle karşı karşıya. Bu bilinçle hareket eden Bodrum Rotary Kulübü, tarihi ve doğal çevrenin korunmasına katkı sağlamak amacıyla üyeleriyle birlikte bölgedeki atıkları topladı.

Etkinlikte Bodrum Rotary Kulübü üyeleri,Bodrum Rotaract ve Bodrum Interact Kulübü ,Bodrum Dans Kulübü ve yerel gönüllüler ve çevreye duyarlı vatandaşlar da yer aldı.

Rotary Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Bu tür etkinliklerin, hem çevrenin korunması hem de gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına kritik öneme sahip olduğuna inanıyoruz. Bodrum Rotary Kulübü olarak, sürdürülebilir çevre bilincini yaygınlaştırma çalışmalarımıza devam edeceğiz.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL