Bodrum Spor

Çağdaş Bodrum Spor Ankaragücü’ne Hazır

Çağdaş Bodrum Spor, 2024-2025 sezonunun ilk resmi maçında kendi sahasında Ankaragücü’nü ağırlamaya hazırlanıyor. 16 Eylül 2024 Pazar günü saat 16.00’da GSB Bodrum Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, büyük bir heyecanla..

Çağdaş Bodrum Spor Ankaragücü’ne Hazır

Çağdaş Bodrum Spor, 2024-2025 sezonunun ilk resmi maçında kendi sahasında Ankaragücü’nü ağırlamaya hazırlanıyor. 16 Eylül 2024 Pazar günü saat 16.00’da GSB Bodrum Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, büyük bir heyecanla bekleniyor. Bodrumlu basketbol severler için sezonun açılış maçı, takımla yeniden buluşma fırsatı olacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayımlanacak.

Kulüp Menajeri Onur Aksoy’dan Taraftarlara Davet

Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Menajeri Onur Aksoy, taraftarları bu önemli karşılaşmaya davet ederek şunları söyledi:

“Takımımız, uzun bir aradan sonra yeniden evinde oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Bodrum’un enerjisi ve taraftarlarımızın coşkusu bizim için her zaman büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Tüm taraftarlarımızı, bu özel günde takımımızı desteklemeye, salonu doldurmaya davet ediyoruz. İlk maçımızda hep birlikte olalım ve bu sezonun başlangıcını coşkuyla yapalım.”

Dağlarca Çağlar: “Sahamıza Dönmenin ve Geleceğe Yeniden Yön Verecek Olmamızın Gururunu Yaşıyoruz”

Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar, takımlarının kendi sahasında tekrar mücadele edecek olmasının yanı sıra kulübün altyapıya verdiği önemi ve uzun vadeli hedeflerini şu sözlerle dile getirdi:

“Geçtiğimiz sezonun zorlu süreçlerinden sonra yeniden Bodrum’da, kendi sahamızda taraftarlarımızın önünde oynamak, tarif edilemez bir mutluluk. Taraftarlarımızla buluşmak ve Bodrum’da basketbolu yeniden burada, kendi evimizde izleyecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu sahaya geri dönmek ve Bodrum’un basketbol tutkusunu yeniden yaşamak için sabırsızlanıyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon daha güçlü ve başarılı bir şekilde sahada olacağız. Hep birlikte yeni bir hikaye yazmaya başlıyoruz.”

Önemli Maç Öncesi Dağlarca Çağlar Takımını Ziyaret Etti

Sezonun ilk resmi maçı öncesinde, Başkan Dağlarca Çağlar, Çağdaş Bodrum Spor’un antrenmanını ziyaret ederek takımı yakından izledi. Antrenman sırasında oyuncular ve teknik ekiple birebir sohbet eden Çağlar, takımın hazırlıklarını değerlendirdi. Başkan, sporcuların gösterdiği özveri ve disiplinli çalışma temposundan memnun olduğunu belirterek, yaklaşan Ankaragücü karşılaşması için başarılar diledi.

Başkan Dağlarca Çağlar, takıma olan güvenini vurgulayarak şunları söyledi:

“Takımımızın hazırlık sürecini yakından takip ediyorum ve sahadaki azim ve mücadele ruhundan çok memnunum. Her bir oyuncumuz bu sezon Bodrum’u gururlandırmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Sizlere inanıyorum ve sizlerle birlikte bu yolda büyük başarılara imza atacağımıza eminim.”

Sporculara, teknik ekibe ve tüm kulüp çalışanlarına sağlıklı ve sakatlıksız bir sezon dileyen Çağlar, Ankaragücü maçı öncesi moral vererek antrenmanı tamamladı. Başkan, “Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağınıza inanıyorum,” diyerek takımını motive etti.

Başkan Çağlar, Bodrum halkına gösterdikleri ilgi ve destek için de özel bir teşekkür iletti:

“Bodrum halkına, takımımıza olan ilgileri ve desteği için gönülden teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın her zaman yanımızda olması bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır. Onların coşkusunu bu sezon da sahada hissedeceğimizden hiç şüphem yok.”

Başkan Çağlar, sporcularına ve teknik ekibe başarılar dileyerek şu sözlerle temennide bulundu:

“Tüm sporcularımıza ve teknik ekibimize başarılı ve sakatlıksız bir sezon diliyorum. Bu yolculukta hep birlikte, dayanışma içinde büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Herkesin sağlıklı ve güçlü bir sezon geçirmesini temenni ediyorum.”

Ankaragücü ile Zorlu Bir Karşılaşma

Sezonun ilk resmi karşılaşmasında Ankaragücü gibi şampiyonluk hedefleyen bir takımla karşılaşacak olan Çağdaş Bodrum Spor, zorlu bir mücadeleye hazır. Ankaragücü, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir ekip ve bu karşılaşma, Bodrum ekibi için büyük bir sınav olacak. Ancak ev sahibi avantajı ve taraftar desteği, Çağdaş Bodrum Spor’un bu maçta etkili olmasına olanak sağlayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL