Spor

Çağdaş Bodrum Spor’a Yeni Transfer

Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, yeni transferi Langston Wilson’u kadrosuna katarak 2024-2025 sezonu için hazırlıklarını güçlendirmeye devam ediyor. Atletizmi ve şut tehdidi ile dikkat çeken genç oyuncu, Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde..

Çağdaş Bodrum Spor’a Yeni Transfer

Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, yeni transferi Langston Wilson’u kadrosuna katarak 2024-2025 sezonu için hazırlıklarını güçlendirmeye devam ediyor. Atletizmi ve şut tehdidi ile dikkat çeken genç oyuncu, Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Başantrenör Erhan Ernak, Langston Wilson hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

“Langston Wilson bir süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Yeni koleji bitirdi ve genç bir oyuncu olarak üst düzey bir atletizme sahip. Dış şut tehdidi olan bir oyuncu ve bu, hem takımımızın enerjisini yukarıya çekecek hem de skor çeşitliliğimizi artıracak. Ayrıca çok iyi karakterli, uyumlu bir sporcu. Umarım Bodrum Çağdaş Bodrum Basketbol Takımı’na önümüzdeki sezonda büyük katkılar yapacaktır.”

Langston Wilson ise düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

“Amerikalıyım ve sportif kariyerimde ilk kez şehir dışına çıkıyorum. Böyle güzel bir şehirde, Bodrum’da, ilk tecrübemi yaşamak benim için ayrı bir keyif. Çağdaş Bodrum Spor’da yer almaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım. Sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ve tüm taraftarlarımızla tanışmayı dört gözle bekliyorum. Umarım harika bir sezon geçiririz.”

Ankaragücü Karşılaşması: İlk Zorlu Sınav

Başantrenör Erhan Ernak, sezonun ilk maçı olan Ankaragücü karşılaşması hakkında da şu değerlendirmelerde bulundu:

“Ankaragücü, ligin şampiyonluk hedefleyen takımlarından biri. Kadrolarında önemli oyuncuları korumayı başardılar ve birlikte oynamayı bilen bir ekip. Sezona zor bir maçla başlıyoruz, ama kendi evimizde taraftarımızın desteğiyle iyi bir mücadele ortaya koyacağımızdan eminim.”

Ernak, hazırlık maçlarının önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Hazırlık maçları, takımın eksiklerini görmemiz açısından çok önemli. Oyuncularımızın uyumu ve sahadaki performansları üzerine çalışmaya devam ediyoruz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz ve takımımızın hazır olduğunu görmek beni motive ediyor. Taraftarlarımızla buluşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Takım, sezon öncesinde güçlü bir hazırlık maçı programı ile sahada olacak. Bugün hazırlık maçı için İstanbul’a giden Çağdaş Bodrum Spor, 07 Eylül 2024 tarihinde saat 14:00’te Halkalı Spor Salonu’nda Pizzabulls Cedi Osman Basketbol takımı ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, takımın formunu değerlendirme açısından önemli bir adım olacak.

16 Eylül’de İlk Resmi Maç: Ankaragücü

Çağdaş Bodrum Spor’un ilk resmi maçı ise 16 Eylül 2024 Pazar günü saat 16.00’da GSB Bodrum Kapalı Spor Salonu’nda Ankaragücü ile oynanacak. Karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayımlanacak.

Bodrum’un Yeni Sezon Hedefi

Çağdaş Bodrum Spor, 2024-2025 sezonunda hem yeni transferlerle hem de mevcut oyuncularıyla taraftarlarına heyecan verici bir sezon yaşatmayı hedefliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL