Spor

Denizin Kızları Süper Kupa için Sahada

Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı Süper Kupa İçin Sahaya Çıkıyor! Bodrum’un Gururu Ankara’da Kupa İçin Mücadele Verecek Bodrum’un gururu Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, 2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Kupa için 27..

Denizin Kızları Süper Kupa için Sahada

Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı Süper Kupa İçin Sahaya Çıkıyor!

Bodrum’un Gururu Ankara’da Kupa İçin Mücadele Verecek

Bodrum’un gururu Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı, 2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Kupa için 27 Ağustos Salı günü Ankara’da sahaya çıkıyor. Bodrum’u bugüne kadar kazandıkları kupalarla defalarca gururlandıran takım, bu mücadelede beşinci kupayı da evlerine getirmek için ter dökecek.

Son İki Yılda Kazanılan Büyük Başarılar

Armada Praxis Yalıkavak, son iki yılda kazandığı büyük başarılarla Türk hentboluna damga vurdu. Takımın vitrininde yer alan kupalar hem Bodrum’u hem de Türk hentbolunu gururlandırıyor:

– 2022-2023 Sezonu HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Şampiyonu

– 2023-2024 Sezonu Kadınlar Süper Kupa Şampiyonu

– 2023-2024 Sezonu Kadınlar Süper Ligi Şampiyonu

Bu başarılar, Armada Praxis Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı’nın yalnızca Bodrum’da değil, Türkiye genelinde hentbolseverlerin gönlünde taht kurmasını sağladı. 2024-25 sezonunun ilk büyük mücadelesi olan Kadınlar Süper Kupa’da, takım, geçen sezonun finalisti Yenimahalle Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç, 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 19.00’da Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

**Başantrenör Kıvanç Özcan’dan Maç Öncesi Açıklamalar**

Başantrenör Kıvanç Özcan, Süper Kupa maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Süper Kupa maçıyla sezonun ilk resmi maçına çıkacağız. Yenimahalle Belediyesi, her sezon olduğu gibi bu sezonda da genç ve dinamik bir ekiple sezona başlayacak. Maç ile ilgili gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Seyri güzel, iyi bir hentbol ile sezonun ilk kupasını almak istiyoruz. Bu niyetle sahaya çıkacağız ve bunun için mücadele edeceğiz. Umarım gelen herkese güzel bir hentbol izletebiliriz. Yalıkavak Spor Kulübü olarak şimdiden bütün takımlara sağlıkla geçecek bir sezon diliyoruz ve zevkli bir maç olmasını diliyoruz,” şeklinde konuştu.

**Başar Bıyıklı’dan Teşekkür Mesajı**

Kulübün Saymanı Başar Bıyıklı ise bugüne kadar elde edilen başarılardan duydukları gururu dile getirirken, bu başarıya katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Bıyıklı, “Öncelikle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye ve tüm sponsorlarımıza verdikleri destek için teşekkür etmek istiyorum. Yöneticilerimizin özverili çabaları ve ekibimizin güçlü dayanışmasıyla bu başarıları elde ettik. Çok zor şartlarda alınan bu galibiyetler için ter döken tüm teknik ekip ve sporcularımızı da kutluyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne altyapıya yaptığımız yatırımların meyvelerini topluyoruz, Türk hentbolüne kazandırdığımız oyuncular yadsınamaz. Bodrum’a kazandırılan bu başarı tüm Bodrum halkınındır. Umut ediyoruz ki 2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Kupası’nı da evimize getireceğiz,” dedi.

Maç Kadrosu ve Hakemler

Teknik Ekip:

– Kıvanç Özcan

– Yeliz Yılmaz

– Halim Akça

Oyuncular:

– Yeliz Özel

– Tuana Akman

– İlke Yıldız

– Sude Karademir

– Edanur Burhan

– Buket Seven

– Nurceren Akgün Göktepe

– Anca Mihaela Rombescu

– Gözde Seven

– Bilgenur Öztürk

– Hatice Özdemir

– Özlem Taşkın

– Beyza Gedik

– Ceylan Aydemir

– Armina Isic

Hakemler:Gökhan Keskin – Orhan Keskin (Burdur)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL