Bodrum

Bodrum Rotary Kulüplerinde Yeni Dönem

Bodrum Rotary, Rotaract ve İnteract kulüplerinde eski ve yeni yönetimler arasında devir teslim törenleri düzenlendi. Bodrium Otelde düzenlenen törende 1988 yılında kurulan ve 2023-2024 Dönem Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mücella İsbir görevini Şehval Öztürk’e devretti.Şehval Öztürk ile birlikte Genel Sekreter olarak  Av.Başak Yılmaz, Sayman olarak Ömer Başbuğ görev aldılar. Ayşe..

Bodrum Rotary Kulüplerinde Yeni Dönem

Bodrum Rotary, Rotaract ve İnteract kulüplerinde eski ve yeni yönetimler arasında devir teslim törenleri düzenlendi.

Bodrium Otelde düzenlenen törende 1988 yılında kurulan ve 2023-2024 Dönem Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mücella İsbir görevini Şehval Öztürk’e devretti.Şehval Öztürk ile birlikte Genel Sekreter olarak  Av.Başak Yılmaz, Sayman olarak Ömer Başbuğ görev aldılar.

Ayşe Mücella İsbir kendi döneminde yapılan faaliyetleri şöyle anlattı.

“Rotary ailesine katılmak konusunda insanları teşvik ederek kulübümüze projeleri ile birlikte katılan yeni gönüllü üyelerimizin kabul törenini gerçekleştirdik. Bir yıl boyunca, farklı meslek kollarından üyeler aldık. Toplum birliğimiz olan Pınarlıbelen Etrim Köyünde 2023 yılında 8. Panayırımızı  düzenledik. 

2. Grup Kulüpler olmak üzere 18-25 yaş aralığındaki gençlerimize “Eleştiren,sorgulayan,yeteneklerinin farkında olan gençler,liderlik özelliklerini geliştirici,toplumsal gelişime katkıda bulunacak becerilerini geliştirici RYLA ve Atatürk ve Liderlik temalı RYLA  etkinliği gerçekleştirdik.

Yılbaşı kermesi ve Tavla turnuvası ve Anka 1 Tiyatrosu ile “Haydi Gidelim Pame”isimli bir tiyatro düzenleyerek Kız Çocuklarımız için burs fonu yarattık.

Bu yıl 10. Sunu gerçekleştirdiğimiz Geleneksel MandalinaFestivalinde topladığımız mandalinaları deprem bölgesindeki çocuklarımız gönderdik.

2440 Bölge Federasyonu desteği ile sağlanan 50.000USD lık 6 adet afet konteynırı ve 66 adet iç teçhizat ile donatılmış malzemeleri ile birlikte Kızılağaç Köyüne teslim ettik.Umarızhiç kullanmak zorunda kalmayız.

Bodrum Rotary Kulübü geleneksel meslek hizmetleri ödül töreninde Sayın Cenk Sezgin ve Sayın Şeyda Kayacan’a verdik.

Bir yıl boyunca çeşitli konuklar işyeri ziyaretleri ocakbaşıtoplantıları yaparak Rotary ruhunu yaşattık.”dedi.

Bodrum Rotaract Kulübü Başkanı Kıvanç Akile  görevi 2024 – 2025 dönemi Başkanı Nur Eryılmaz ’a, 

Bodrum Interact Kulübü Başkanı Melisa Avakyan görevi2024- 2025 dönem Başkanı görevi Nil Demiröz’e devretti.

Bodrium otelinde düzenlenen Bodrum Rotary Kulübü devir teslim töreninde 2024-2025 Yeni Dönem Başkanı Şehval Öztürk ise görevi devir alırken yaptığı konuşmasında “ Bu dönem Rotary temamız “Rotary Sihri.” Bodrum RotaryKulübü olarak bu yılda anne ve çocuk sağlığının geliştirilmesi, temiz su ve temiz suya ulaşımın genişletilmesi, hastalıkların önlenmesi, barışın teşvik edilmesi ,çevre, temel eğitim-okur yazarlık ve toplumların gelişmesini sağlamak çerçevesinde projelerimiz gerçekleştireceğiz.Uluslararası Rotary’ninBahçeşehir Üniversitesinde bir Barış Merkezi kurulacak .Tüm Dünyadan başvuru yapılabilecek olan ve toplamda 40 öğrencinin kabul edileceği bu Barış Merkezinde başarılı olan öğrencilere sertifikaları verilecektir. Bizde buradaki öğrencilerimiz için maddi destek sağlayacağız.ÜlkemizdeAtatürk ‘ümüzün söylediği Yurtta Barış Dünya da Barış anlayışıyla ,Ata’mızın yolunda ilerleyen bir Türk Kadını olarak Rotary’nin Sihrinin yaşatılabilmesi için ben,Yönetim Kurulum ve tüm üyelerimiz olmak üzere güzel bir dönem diliyorum  .”dedi.

Devir teslim töreninde hizmeti geçen üyelere çeşitli ödüller verilerek teşekkür edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL