Bodrum

Bodrum Gazetecilerine İftar

Şanlıurfa Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği, Bodrum Gazeteciler Cemiyetine iftar verdi Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC), Şanlıurfa Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği cemiyete özel düzenlenen iftar programında üyelerle bir araya..

Bodrum Gazetecilerine İftar

Şanlıurfa Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği, Bodrum Gazeteciler Cemiyetine iftar verdi

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC), Şanlıurfa Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği cemiyete özel düzenlenen iftar programında üyelerle bir araya geldi. Ramazan ayının sevgi ve hoşgörü ayı olduğunu söyleyen BGC Başkanı Eren Ayhan, “Meslektaşlarımız ve aileleriyle bereketli iftar sofralarında bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. Programda emeği geçen dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Bodrum Şanlıurfa Kültür Sanat ve Dayanışma Derneğince, Bitez’de faaliyet gösteren “Urfalı Hasan Hasbihal Ocakbaşı” isimli restoranda düzenlenen iftar programına Dernek Başkanı Necati Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Münür Hakkı İyigün, Yasin Aras, Faruk Aydoğdu, Hasan Doğan ile BGC Başkanı Eren Ayhan ile yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı. Gecede, Şanlıurfa’ya özgü lezzetlerden olan Haşhaş Kebabı başta olmak üzere yöresel yiyecekler sunuldu.

BODRUM BASINI BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Gazetecileri ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Dernek Başkanı Necati Yavuz, “Biz dernek olarak siyaset yapmıyoruz, siyaset üstüyüz. Diğer derneklere de saygı duyarız. Bodrum basınındaki arkadaşlar bizim değerimiz. Bizler öyle görüyoruz. Bizim gönlümüz ve yüreğimiz öyle. Bodrum basını bizim kırmızı çizgimizdir. Dernek olarak herkesin yaptığını yapmamaya çalışıyoruz. Ülkemizde bazı felaketler oldu. Bunlara en hızlı şekilde nasıl yardımcı olabiliriz diye düşünüyoruz. Deprem bölgesine de birebir gidip destek olmuştuk. Biz her yıl Ramazan ayında yaklaşık 500 tane yetim ve öksüz giydiririz. Geçen yıl deprem bölgesinde yaptık, bu yıl da yine deprem bölgesinde yapmayı planlıyoruz. Bu yıl belki 500’ün üzerine de çıkabiliriz diye düşünüyorum. Bin kişiyi de bulabiliriz. Biz bunu Bodrum Urfalılar Derneği olarak yapıyoruz” diye konuştu.

BİR ARADA OLMAK BİZE GÜÇ KATIYOR

Dayanışma ilkesiyle birlik ve beraberlik çağrısını yineleyen Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan da, “Bir arada olmamıza vesile olan başta Şanlıurfa Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Yavuz olmak üzere değerli dernek üyelerine teşekkür ediyoruz. Meslektaşlarımız ve aileleriyle bereketli iftar sofralarında buluşuyoruz. Birlik ve beraberliğin gücüne inan bir insanım. Bu doğrultuda her zaman yanımızda olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli yönetim kurulu üyelerine ve bizleri yalnız bırakmayan BGC üyeleri ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL