Bodrum Siyaset

Tamer Mandalinci Bismillah Dedi

CHP’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, bugün akşam saatlerinde eşi Sezil Mandalinci ile Ankara’dan döndü.Bodrum Belediye Meydanı’nda ellerinde Türk bayrakları ve CHP bayrakları ile toplanan partililer ve vatandaşlar, Mandalinci..

Tamer Mandalinci Bismillah Dedi

CHP’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, bugün akşam saatlerinde eşi Sezil Mandalinci ile Ankara’dan döndü.
Bodrum Belediye Meydanı’nda ellerinde Türk bayrakları ve CHP bayrakları ile toplanan partililer ve vatandaşlar, Mandalinci meydana gelirken meşaleler yaktı, sloganlar attı. “Bodrum’un gururu hoş geldin” pankartı açıldı. Geçmiş dönem Ortakent ve Bodrum’da defalarca Belediye Başkanlığı yapmış olan Mehmet Kocadon’da Mandalinci’yi karşılayanlar arasındaydı. Alandaki katılımcılar Kocadon’a büyük ilgi gösterdiler.
İlçe binası önünde yapılan konuşmalarda ilçe başkanı Tuna Işın, Muğla’da Ahmet Aras Bodrum’da Tamer Mandalinci ile seçimi kazanacaklarını söyledi. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz ise parti olarak Tamer Mandalinci’nin yanında olacaklarını ve seçimi kazanacaklarını belirterek, küslüklerin bir kenara bırakılması gerektiğini belirtti.

Mandalinci: “Hedef %60 Oy, 24 Meclis Üyesi.”

Konuşmasına, “Bismillah” diyerek başlayan Mandalinci; “Bizim partimiz, Dünya’nın en büyük ve en güçlü siyasi partisidir. Bu siyasi partide benim yaşlarımda olan arkadaşlarım zamanında Cumhuriyet için büyük mücadele vermişlerdir. Onlar bunu Cumhuriyet ve laiklikle taçlandırdı. Bizler, bize emanet ettikleri, açtıkları yolda, gösterdikleri hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içiyorum. Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak yüklendiğim tarihi misyonun son derece farkındayım. Burada doğmuş ve büyümüş, eğitim hayatı dışında buradan ayrılmamış bir kardeşiniz olarak bu bölgenin bizler için maddi ve manevi olarak ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Bir gün Bodrum Belediye Başkanlığı koltuğuna oturursam o koltuğun ne ifade ettiğini asla unutmayacağım. Sizlerin cebinden belediyeye aktardığı bütçeyi sizlerin lehine kullanmaktan, sizlerin memnun kalacağı güzel işler yapmaktan asla ve asla taviz vermeyeceğim. Lütfen şunu bilin değerli partililerim, Bodrum’u ben değil biz kazanacağız, Bodrum’u ben değil biz yöneteceğiz. Bunu kadınlarımızla, beyefendilerimizle, gençlerimizle, memurlarıyla yapacağız. Emeklisiyle, emekçisiyle yağacağız. Bunu Bodrum’un yerel değerleri ile yerlileriyle yapacağız. Hedefimiz yüzde 60 oy ve 24 meclis üyesi.

Ziya Levent Doğuç: “Yerel Maya Tutmuştur.”

Tamer Mandalinci yanındaki eşi Sezil Mandalinci’nin elini tutarak, “İçişleri bakanımın izniyle daha çok fedakarlık yapıp daha çok çalışacağım. Zaten beni siyasi hayatımda her zaman eşim ve ailem desteklemiştir. Atatürk, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyor. Bizler, Atamızın partisiyiz. Bizler Atamıza verdiğimiz sözü tutmak üzere bugün ilçe örgütümüzle size sesleniyoruz. Rehavete kapılmak asla yok. Çok büyük bir söz verdik, çok kararlı geliyoruz. Verdiğimiz sözün arkasında duracağız. Siz 31 Mart’tan sonra Bodrum’da bayram kutlamayı görün” ifadelerini kullandı. CHP’de uzun yıllar yöneticilik yapmış, CHP’den Turgutreis Belediye Başkanı olmuş ve halen CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Ziya Levent Doğuç izlenimlerini; “Burada dikkat edilirse CHP’liler kadar, parti dışından yurttaşlarımızın da yüksek katılımı var. Ve kimse de meraktan gelmemiş. O nedenle coşkuda oldukça belirgindi. Yerel seçimlerin böylesi bir özelliği var. Benim gözlemim şudur: ‘Yerel maya tutmuştur.’ AKP-MHP bloğunun da ilk mitingini canlı yayından izledim. Buradaki kitlenin onda biri bir toplam vardı. Coşku sıfırdı. Az sayıdaki katılımcı adeta; ‘Bitse de evimize gitsek’ modundaydı. Üstelik o mitingde konuşmacı Büyükşehir Belediye Başkan adaylarıydı. Bodrum Belediye Başkan adayları Mehmet Tosun kürsüde idi. Ancak buna karşın, mikrofondan konuşma yapmaması dikkatlerden kaçmadı” ifadeleri ile aktardı. CHP binası önünde ki kalabalık etkinliğin ardından yüzlerce araçtan oluşan konvoyla Turgutreis’e doğru hareket etti.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL