Gündem

Turizmci Yiğit Girgin, Aday Adayı

Bodrumlu turizmci Yiğit Girgin, CHP ilçe başkanlığına giderek Bodrum Belediye Meclisi üyesi olmak için aday adayı başvurusunu yaptı.Yiğit Girgin, Bodrum Belediye Meclisinde görev alarak turizmci olarak görev yapmak istediğini ifade..

Turizmci Yiğit Girgin, Aday Adayı

Bodrumlu turizmci Yiğit Girgin, CHP ilçe başkanlığına giderek Bodrum Belediye Meclisi üyesi olmak için aday adayı başvurusunu yaptı.
Yiğit Girgin, Bodrum Belediye Meclisinde görev alarak turizmci olarak görev yapmak istediğini ifade ederek aşağıda yer alan açıklamayı yaptı:

Kıymetli Bodrum Halkı,

Ben Yiğit Girgin, Bodrum’un gelişimine ve geleceğine katkı sağlamak, sizlerin sesi olmak amacıyla Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı olarak önünüzdeyim. Bu güzel coğrafyada yaşayan herkesin ortak paydası olan Bodrum’u daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve çağdaş bir kent haline getirmek için kararlılığımı ortaya koyuyorum.

Turizmci olarak sektörü, Bodrum’un ekonomik ve kültürel dinamiklerinin temelini oluşturan önemli bir unsur olduğunu düşünüyorum. Bodrum, sadece ülkemizin değil, dünya turizminin de gözde destinasyonlarından biridir. Ancak, bu değeri korumak ve daha da ileri taşımak için birçok etkin, stratejik ve sürdürülebilir politikaların hayata geçirilmesi gerekmektedir.

Benim için turizm sadece konaklama ve yeme içme sektörleriyle sınırlı değil, aynı zamanda kültür, sanat, spor, gastronomi, mavi yolculuk, sürdürülebilir çevre alanlarında ve daha birçok konuda bir bütün olarak ele alınmalıdır. Bu nedenle, Bodrum’un turizm potansiyelini artırmak, yerel esnafın desteklenmesini sağlamak ve kültürel zenginliklerimizi ön plana çıkarmak adına projeler geliştirmeyi taahhüt ediyorum.

Bodrum halkının görüşlerini dikkate alacak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, sizinle birlikte Bodrum’u daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Bu yolculukta sizlerin destekleriyle birlikte Bodrum’u daha yaşanabilir, adil ve kucaklayıcı bir kent haline getireceğimize olan inancımı paylaşmak istiyorum.

Bodrum’u gelecek nesillere güzel bir miras bırakmak için buradayız. Sizlerle birlikte, turizmi ve altyapıyı güçlendirecek, Bodrum’u daha sürdürülebilir bir geleceğe taşıyacak projelerimizi hayata geçirmek için çalışmaya hazırız.

Sizlere güveniyorum, Bodrum’u birlikte yönetmek için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL