Gündem

Bodrum Karadenizliler Kongre Yaptı

Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin olağan genel kurulu Çırkan Mahallesinde bulunan dernek binasında gerçekleşti. Seçimde mevcut Başkan Sefer Çelik güven tazeledi. Genel Kurul sonrası, dernek üyelerinin oylarıyla yeniden..

Bodrum Karadenizliler Kongre Yaptı

Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin olağan genel kurulu Çırkan Mahallesinde bulunan dernek binasında gerçekleşti.

Seçimde mevcut Başkan Sefer Çelik güven tazeledi.

Genel Kurul sonrası, dernek üyelerinin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilen Sefer ÇELİK, Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Olağan Genel Kurul ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Genel kurulda Derneğin 2 yıllık faaliyetlerini anlatan Dernek Başkanı Sefer ÇELİK derneğin kuruluş amacını hatırlatarak, iki yıl içinde yaptıkları etkinlikler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Bu etkinlikleri gerçekleştirilirken kendisine destek olan tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Genel kurul sonrasında yeni yönetim Kurulu Sefer ÇELİK, Murat GÖZÜM, Yavuz Selim YILDIRIM, Kamil AL, Hasan ZENGİN isimlerinden oluştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL