Gündem Magazin

Bodrum’da DKTT İzdihamı

Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Bodrum Antik Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu.Son dönemlerde çıkardıkları parçalarla büyük bir hayran kitlesine ulaşan DKTT,..

Bodrum’da DKTT İzdihamı

Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Bodrum Antik Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu.
Son dönemlerde çıkardıkları parçalarla büyük bir hayran kitlesine ulaşan DKTT, sevilen şarkılarını bu kez de Bodrumlu hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser alanını dolduran binlerce seveni ile birlikte harika bir ambians yaratan grup, muhteşem performanslarının yanı sıra coşkulu enerjileriyle de büyük alkış aldı. Dolu Kadehi Ters Tut, “Ölüm Dansı” isimli parçalarını seslendirmeden önce, her yaz yaşanan orman yangınlarına dikkat çekerek “Lütfen Ormanlarımızı koruyalım, sahip çıkalım” dedi. Öte yandan DKTT Grubu, Ölüm Dansı 1. Kısım Albüm lansmanı için 14 Temmuz Harbiye Açıkhava Sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL