Spor

Bodrum’un Şampiyonu Son Maçı da Kazandı

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nda mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 29. hafta maçları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin deplasmanında karşı karşıya geldi. Misli.Com Türkiye Basketbol..

Bodrum’un Şampiyonu Son Maçı da Kazandı

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nda mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 29. hafta maçları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin deplasmanında karşı karşıya geldi.

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu boyunca deplasmanda kaybettiği 3 maç ve 2021 yılından bu yana kendi evinde hiç mağlubiyeti almadan, ligde 19. haftadan bu yana liderliği elinde bulunduran Çağdaş Bodrum Spor, geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantilemenin verdiği rahatlıkla ve güven ile sahaya çıktı. Rakibin agresif, tribünlerin yoğun baskısı ile ilk yarıya başlayan Bodrum’un Takımı ve Mersin BŞB mücadelesinde ilk çeyrek 15-16 yenilirken, ikinci çeyrekte karşılıklı gelen basketler ile ilk yarı 34-32 olarak tamamlandı. İkinci yarıda rakibinin agresif oyununu kırarak oyunda tam hakimiyet sağlayan Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyrekte elde ettiği 52-48’lik sayı avantajıyla maçı 63-71 önde tamamladı.

Maça Hakan Yapar, Chris Warren, Horace Spencer, Fatih Cantitiz ve Ege Havsa ilk beşi ile sahaya çıkan Çağdaş Bodrum Spor’da maçta — sayı atarak takımın galibiyetinde büyük katkı sağlayan 21 sayı Chris Warren ‘ı, 17 sayı ile Hakan Yapar, 11 sayı ile Ege Havsa takip etti.

Maç sonunda bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum Spor Başantrenörü Ender Arslan ligin son deplasman maçını şu şekilde değerlendirdi;

Mersin gerçekten bu ligin en iyi basketbol oynayan takımlarından biri. Oyuncularımı tebrik ediyorum, buraya şampiyon olarak geldiler ve şampiyon karakteri ile oynadılar. Şampiyon oldukları için ciddiyeti elden bırakmadılar. Bütün sezon olduğu gibi çok iyi mücadele ettiler ve dediğim gibi Mersin gibi çok iyi bir takımı çok az sayıda tuttuk. Bu oyuncularla çalıştığım için gurur duyuyorum. Mersin’e playoff’da başarılar diliyorum. Bizi gerçekten çok iyi ağırladılar bunun için de teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Ligde büyük bir başarı yakalayan, kurulduğu 19 aylık süre içerisinde, TB2L’den Süper Lige çıkma başarısını göstererek Türk Basketbol Tarihine adını altın harflerle yazdıran “Bodrum’un Takımı” Çağdaş Bodrum Spor, ligdeki final maçını 21 Mayıs Pazar günü saat 15:45’te kendi evinde, Çağdaş Bodrum taraftarlarının büyük desteğini de alarak Final Spor ile oynayacak. Filelerin şampiyonu olarak sahaya çıkacak olan ve maç sonunda Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu şampiyonluğu ilan edilecek olan Çağdaş Bodrum Spor’u desteklemek ve şampiyonluğu kutlamak isteyen tüm basketbol severler maça davetlidir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL