Bodrum

Tersanede Yangın

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan özel bir tersanede, Pazar günü sabaha karşı 02: 30 sularında ortaya çıkan yangında, beş tekne, kullanılamaz hale geldi.Geçtiğimiz hafta sonu Pazar gecesi, bakımı ve onarımı yapılmak için..

Tersanede Yangın

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan özel bir tersanede, Pazar günü sabaha karşı 02: 30 sularında ortaya çıkan yangında, beş tekne, kullanılamaz hale geldi.
Geçtiğimiz hafta sonu Pazar gecesi, bakımı ve onarımı yapılmak için karaya çekilmiş halde bulunan teknelerden birinde yangın çıktı. Saat 02:30 sularında meydana gelen olayda, yangının başladığı teknenin yanında bulunan ve tamamı ahşap olan diğer teknelere de alevlerin ulaşması sonucu, beş adet özel ve ticari amaçla kullanılan teknede, ağır hasar meydana geldi.

Yangının başladığı esnada, tersane çalışanlarının müdahale etmeye çalıştığı öğrenildi. Alevlerin büyümesi ve yandaki teknelere ulaşması üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden itfaiye ekiplerine ulaşan tersane çalışanları ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu, yangın, kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sonlandırılmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin, yangının çıkış sebebini araştırmaya başladığı ve bu konudaki raporun, en kısa zamanda düzenleneceği bilgisine ulaşıldı.

Turgutreis Gündem

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL