Bodrum

Bodrum’da Bir Trafik Magandası!

Bodrum’da trafikte bir kadın sürücüye küfür eden sürücüyü uyaran kişi 4 yaşındaki çocuğu ile birlikte saldırıya uğradı. Kişi, çocuğu ile birlikte bir restorana girerek canını kurtarabildi. Emniyet trafik magandasının peşine..

Bodrum’da Bir Trafik Magandası!

Bodrum’da trafikte bir kadın sürücüye küfür eden sürücüyü uyaran kişi 4 yaşındaki çocuğu ile birlikte saldırıya uğradı. Kişi, çocuğu ile birlikte bir restorana girerek canını kurtarabildi. Emniyet trafik magandasının peşine düştü.

Bodrum Konacık Mahallesi’nde meydana gelen bir olayda bir sürücü trafikte tartıştığı kadın sürücüye hakaretler ve küfürler ederek taciz etti. Olaya tanık olan 34 yaşındaki M.C. erkek sürücüye müdahale ederek küfür ve hakaret etmemesi konusunda uyarıda bulundu. Aracından inen sürücü ise uyarıyı yapan ve yanında 4 yaşındaki çocuğu olan kişiye koyarak saldırdı.

M.C. çocuğu ile birlikte çareyi bir restorana sığınmakta buldu. Restoranın kapısına kadar gelen sürücü içeriye girerek yumrukla ve küfürlerle M.C.’ye saldırarak tehdit etti. Restoran çalışanları sürücüyü olay yerinden uzaklaştırdı.

O anlar saniye saniye bir işyerinin kamerasına yansıdı. M.C. sürücü hakkında şikayetçi olurken polis plakası belirlenen araç ve sürücüyü bulmak için soruşturma başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL