Gündem Muğla

Milaslı Girişimci Devlere Rakip Oldu

2012 yılında girişimini kısıtlı kaynaklarla kuran Milaslı Barış Nalbantoğlu, hiç yatırım almadan tabiri caizse tırnaklarıyla kazıyarak Milas’ta Çiçek ve organizasyon alanında bir numara haline gelmeyi başardı. Derin Çiçek Vip Organizasyon’un..

Milaslı Girişimci Devlere Rakip Oldu

2012 yılında girişimini kısıtlı kaynaklarla kuran Milaslı Barış Nalbantoğlu, hiç yatırım almadan tabiri caizse tırnaklarıyla kazıyarak Milas’ta Çiçek ve organizasyon alanında bir numara haline gelmeyi başardı. Derin Çiçek Vip Organizasyon’un kurucusu olan Barış Nalbantoğlu kısa süre önce hayata geçirdiği Çiçekte e-ticaret dönemini başlatarak Milas’ta gençlere örnek olacak büyük bir girişime imza attı.
Nalbantoğlu’nun kurmuş olduğu e-ticaret platformu Sevdiklerine çiçek göndermek isteyenlerin kolaylıkla kullanabileceği bir platform olan milasderincicek.com kolay arayüzü ile kullanıcıya hitap eden bir yapıya sahip. Nalbantoğlu, “Bu platform sayesinde isteyen herkesin oturduğu yerden sevdiğine veya evine Çiçek siparişi vererek Milas’ın her noktasına gönderide bulunabileceklerini belirtti. Milas’ın adını tüm Türkiye’ye duyurarak Milas’ın bu alanda bir marka haline gelmesini hedefleyen Nalbantoğlu, aynı zamanda bu alanda isim yapmış büyük firmalara da rakip olarak sektörde milasderincicek.com ismiyle bir marka haline gelmenin adımlarını atmış olduklarını belirtti.
Ayrıca Nalbantoğlu girişimci gençlere; Girişimcilik, bir tutku. Tutkunuzu gerçekleştirmek için risk almaya gönüllü olduğunuz, zorlu ve sancılı zamanlarda vazgeçmeden yürümeye devam etiğiniz bir yol. Girişimcilik tutkusu, sabır, çok çalışma ve vizyonerlik bir araya geldiğinde büyüme sürecine giriliyor. İşte bu noktada da yöneticilik becerilerinizi sergilemeniz ve büyümeyi sürdürülebilir hale getirmeniz gerekiyor” diyerek tavsiyelerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL