Editör'ün Seçimi Muğla

Muğla İGD Genel Kurulunu Yaptı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği 2. Olağan Genel Kurulu ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da üyelerin katılımıyla zoom üzerinden yapıldı. Mevcut başkan Seda Köktener oy birliğiyle..

Muğla İGD Genel Kurulunu Yaptı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği 2. Olağan Genel Kurulu ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da üyelerin katılımıyla zoom üzerinden yapıldı. Mevcut başkan Seda Köktener oy birliğiyle yeniden seçildi.
6 Şubat tarihinde meydana gelen ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan, Kahramanmaraş merkezli 7,6 ve 7,7’lik iki büyük deprem 11 ilde büyük hasara yol açtı. Feci deprem sonrasında Türkiye tek yürek olarak çeşitli yardım çalışmaları yapıldı. Ülkemizde yaşanan ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem nedeniyle 18 Şubat Cumartesi günü Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası’nda yapılması planlanan Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Genel Kurulu zoom üzerinden gerçekleştirildi. Toplantıda divan başkanlığını Sedat Ünal, üyelikleri Engin Alacapınar ve Zeynep Durgut yaparken; saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kongre başladı. Üyelerin online olarak katıldığı kurulda mevcut başkan Seda Köktener oy birliğiyle yeniden seçildi. Genel kurulda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği’nin Ege Gazeteciler Federasyonu’na üyeliği de kabul edildi. Üst kurul delegelerine Hürmüz Seda Köktener, Sıdıka Kölemen, Fatih Bozoğlu ve Volkan Yıldız seçildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL