Bodrum Spor

Sonbaharın İlk Yelkenleri Açıldı

Schüco ana sponsorluğunda, Milta Bodrum Marina desteği ile organize edilen Schüco-Bayk Güz Trofesi 1. Ayak Yelken yarışları 10-11 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. Bu yıl aynı tarihlerde IRC ve Destek guruplarının..

Sonbaharın İlk Yelkenleri Açıldı

Schüco ana sponsorluğunda, Milta Bodrum Marina desteği ile organize edilen Schüco-Bayk Güz Trofesi 1. Ayak Yelken yarışları 10-11 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bu yıl aynı tarihlerde IRC ve Destek guruplarının yanısıra yelken severleri bir araya getirmeyi amaçlayan Ralli programı da düzenlendi.

Cumartesi sabah Milta Bodrum Marina Fener Club’da ki brifing de buluşan yarışçılar ve ralli katılımcıları için yapılan bilgilendirmenin ardından 2 gün boyunda güneşli, sakin rüzgarların hakim olduğu, çeşitli rüzgar açılarının kullanıldığı coğrafi rotalarda keyifli seyirler yapıldı.

Pazar günü yarış ve ralli programı sonrasında Fener Club’da tüm ekiplerin ve Bayk üyelerinin davetli olduğu açılış kokteyli düzenlendi.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Planlanan Uluslararası Türkiye Yat Şampiyonası programı nedeniyle erken start alan Schüco-Bayk Güz trofesi, bu organizasyonun iptal edilmesi ile yenilenen tarih aralıklarında normal seyrine devam edecek.

  1. Ayak 01-02 Ekim 2022
  2. Ayak 05-06 Kasım 2022
  3. Ayak 03-05 Aralık 2022

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL