Bodrum

Turgutreis’te Yangın Dehşeti

Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde bir konutta çıkan yangın, paniğe yol açtı. Bir vatandaşın yaralandığı yangın, vatandaşların ihbarı ve ekiplerin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Turgutreis Bahçelievler Mahallesi 7069 sokakta bulunan bir evde..

Turgutreis’te Yangın Dehşeti

Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde bir konutta çıkan yangın, paniğe yol açtı. Bir vatandaşın yaralandığı yangın, vatandaşların ihbarı ve ekiplerin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Turgutreis Bahçelievler Mahallesi 7069 sokakta bulunan bir evde yangın çıktı. Bugün saat 15.00 sularında meydana gelen yangında, Muhterem D. isimli bir kadın, ikinci kattan atlayarak ağır yaralandı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, yangının meydana gelmesinin ardından, ikinci kattan bir kadın alevlerin arasından aşağı atladı. Vatandaşların yardıma koştuğu kadının vücudunda birinci derece yanıklar ve düşmeye bağlı kırıklar olduğu öğrenildi.

Bilinci açık olan kadının ifadesine göre evde bir kişi daha olduğu bilgisine ulaşan kolluk kuvvetlerinin yönlendirmesi ile yangına ilk müdahaleyi yapan itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmasının ardından evdeki şahsın kurtarılması için takviye itfaiye ekibi çağırdı.

Eve giren ekiplerin yaptığı aramada yangın alanında başka bir şahsın olmadığını tespit etti.

Olayı çok yakın noktalardan seyreden vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerinin görevini hızlıca ve gereğince yapabilmesini adeta engellediler. Sık sık yapılan anonsları da önemsemeyen vatandaşlara jandarma müdahale ederek uzaklaştırdı.

İlk müdahalesi 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ve vücudunda yanık ve kırıklar olduğu öğrenilen vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Haber: Ali Peltek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL