Gündem Magazin

Sezonu Bu Gece Bitiriyorum

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Ayta Sözeri geçtiğimiz gece Bodrum’un gözde mekanlarından Üzüm Kızı’nda sahne aldı. Sahneye her zaman olduğu gibi Türkiye’nin sanat güneşi Zeki Müren‘in sesinden dinlemeye alıştığımız o..

Sezonu Bu Gece Bitiriyorum

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Ayta Sözeri geçtiğimiz gece Bodrum’un gözde mekanlarından Üzüm Kızı’nda sahne aldı.

Sahneye her zaman olduğu gibi Türkiye’nin sanat güneşi Zeki Müren‘in sesinden dinlemeye alıştığımız o çok sevilen ” Rüyalarda buluşuruz” şarkısıyla çıktı.

Günler öncesinden rezervasyonları dolan Sözeri programının ilk bölümünde sahneye siyah şık bir elbiseyle sevenlerinin karşısına çıktı. İlk şarkısından sonra kendisini dinlemeye gelen misafirlerini selamlayan sanatçı ” Bu gece ben yaz sezonunu kapatıyorum sizlerle şimdilik son gecemiz biliyorsunuz sevgili Gülse Birsel ile birlikte bir filme başlıyoruz eylül ayında çekimlerimiz olacağı için üzülerek olsa da sahnelere ara vermek zorunda kalacağım, ama tabi hiç belli olmaz bir bakmışsınız ekim ayında yine sizlerin karşısındayım o yüzden bu gecenin tadını hep birlikte sonuna kadar çıkartalım. ” diyerek Sezen Aksu’nun ” Ah İstanbul” şarkısıyla programına devam etti. Programının ikinci bölümünde kıyafetini değiştirerek yine şık bir kıyafetle sevenlerinin karşısında olan Sözeri hareketli şarkılarıyla adeta izleyicisini coşturdu. İki saat sahnede kalan sanatçı Türk sanat müziği ağırlıkta olmak üzere günümüzün sevilen şarkılarıyla da kendisini dinlemeye gelen konuklarına eğlenceli bir Bodrum gecesi yaşattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL