Spor

Bodrumspor’a Son Dakika Azizliği

TFF 1. Lig’de Bodrumspor ile Adanaspor ile karşılaştı. Yoluna kayıpsız devam eden lider Bodrumspor, Adanaspor ile 3-3 berabere kalarak TFF 1. Lig’de ilk puanını kaybetti. Bodrumspor’un gollerini Emre Kaplan(KK) Celal..

Bodrumspor’a Son Dakika Azizliği

TFF 1. Lig’de Bodrumspor ile Adanaspor ile karşılaştı. Yoluna kayıpsız devam eden lider Bodrumspor, Adanaspor ile 3-3 berabere kalarak TFF 1. Lig’de ilk puanını kaybetti.

Bodrumspor’un gollerini Emre Kaplan(KK) Celal Dumanlı ve Celal Aktaş kaydetti. Konuk Adanaspor’un gollerini Lamin Jallow(2) ve Hadi Sacko’dan geldi. Maşın uzatma dakikaları büyük heyecana sahne oldu. Maç 2-2 berabere giderken, 90+1’de Musa Caner ile 3-2 öne geçen ekibimiz 3 puan için, hayli umutlanmıştı. Ancak Adanaspor’dan Jallow’un uzatmanın 5. dakikasında golüne engel olunamayınca 3 puan umudu Bodrum Şehir Stadı çimlerinde kalmış oldu. Adanaspor’un 3 futbolcusu ve teknik direktörü Mustafa Kaplan sarı kart görürken, Bodrumspor’da da Mohammed sarı kart gören isim oldu. Sonuç olarak Bodrumspor’un 3’te 3 yapma hedefi ile oynadığı maçtan, 6 gol, 1 beraberlik çıktı.

BODRUMSPOR LİDER AMA…

TFF 1. Lig’de ilk puanını kaybeden Bodrumspor puanını 7 yaparak liderliğini sürdürdü. Lig’de henüz galibiyet ile tanışamayan Adanaspor ligdeki 3. beraberliğini alarak, 3 puanla 10. Sırada kaldı. Bodrumspor’u 7’şer puanla ve averaj dezavantajları ile 2. Sıradaki Eyüpspor ve 3. Sıradaki Bandırmaspor takip ediyor. Ancak ilk haftayı maç yapmadan bay takım olarak geçen Bandırmaspor’un ligde bir maç eksiği bulunuyor. Bodrumspor önümüzdeki hafta kendi evinde Eyüpspor ile karşılaşacak. Ekibimizin ardından 2. Sırada yer alan Eyüpspor ile önümüzdeki cumartesi günü, saat 16.30’da, Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak maç oldukça kritik öneme sahip. Henüz daha oyuncularımızın bugünkü maç teri kurumadan, Bodrumspor taraftarlarının Eyüpspor maçı paylaşımları yapması, cumartesi günü oynanacak maçta stadımızın dolu olacağının göstergesi kabul edildi.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL