Spor

Bodrumspor Fırtına Gibi

Birinci Lig’in çiçeği burnunda ekibi Bodrumspor büyük bir sürpriz yaparak 2. Haftada liderlik koltuğuna oturdu. İlk hafta evinde Yeni Malatya’yı mağlup eden ekibimiz; bu hafta da deplasman da Keçiörengücü’nü mağlup..

Bodrumspor Fırtına Gibi

Birinci Lig’in çiçeği burnunda ekibi Bodrumspor büyük bir sürpriz yaparak 2. Haftada liderlik koltuğuna oturdu. İlk hafta evinde Yeni Malatya’yı mağlup eden ekibimiz; bu hafta da deplasman da Keçiörengücü’nü mağlup ederek, zirvedeki yerini korudu.

2. Haftanın sonunda alınan skorlarla, Bodrumspor’u 2 puan geriden Samsunspor takip ediyor. Spor medyası 1. Ligin 2. Haftasında, Bodrumspor’a geniş yer ayırarak, futbol takımızdan övgüyle söz etti. Galatasaray’ın internet sitesi ise; takımızı; “Bodrumspor Fırtına Gibi” başlığı ile haberleştirdi.

ERKEN GOL, 3 PUANI KOLAYLAŞTIRDI

Maça hızlı başlayan ekibimiz, Bahadır Erol’un 3. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında rakibine üstünlüğünü kabul ettiren takımız Celal Dumanlı’nın 29. dakikada kaydettiği golle farkı 2’ye çıkardı. Ankara Keçiörengücü 82. dakikada Melih İnan ile farkı 1’e indirse de son dakikalarda Erkam Reşmen’in kendi kalesine attığı gol skoru tayin etti.
Bodrumspor 3 puanı 3-1’lik skorla kazandı. Maçta sertlik yaşanmaz iken, ekibimizi konuk eden Ankara ekibinin, Bodrumspor üstünlüğünü ve skoru kabullenmesi dikkatlerden kaçmadı. 90 dakikalık mücadelede önemli bir sertlik yaşanmaz iken; Mohammed ve Kenan Özer, Bodrumspor’dan, Erhan Kartal ise Keçiörengücü’nden sarı kart gören isimler oldular.

İSMET TAŞDEMİR: “OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM.”

Maç sonrası Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: “Hafta içerisinde Keçiören maçına iyi bir hazırlık yaptık. Golleri de çalıştığımız pozisyonlardan bulduk. Zor bir deplasman. İyi bir takım. Bir hafta boyunca çalıştık. Maçı berabere götürdüğümüz sürece başarılı olacağımızı ve galibiyete gideceğimizi düşünüyorduk. Erken gelen gol işimizi kolaylaştırdı. Oyuncular iyi bir direnç koydu ortaya. Bizi geçen sene şampiyonluğa taşıyan oyuncu grubumuzun, bize bir üst ligde de katkı sağlayıp başarılı olacaklarına çok inandık. Oyuncularıma güveniyorum” görüşlerine yer verdi.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL