Gündem Magazin

Tekne Tutkunları Villa Maçakızı’nda

Karina Marine Group’un merakla beklenen etkinliği “Azimut Türkiye Yaz Buluşması” 24 Temmuz’da Villa Maçakızı’nda yapılıyor. Tekne tutkunları bir araya getirecek buluşmaya, 2 milyar euro’yu aşan sipariş listesiyle bir rekora imza..

Tekne Tutkunları Villa Maçakızı’nda

Karina Marine Group’un merakla beklenen etkinliği “Azimut Türkiye Yaz Buluşması” 24 Temmuz’da Villa Maçakızı’nda yapılıyor. Tekne tutkunları bir araya getirecek buluşmaya, 2 milyar euro’yu aşan sipariş listesiyle bir rekora imza attığını duyuran Azimut-Benetti Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli de katılıyor.
Azimut-Benetti Group’un kurucusu ve Başkanı Paolo Vitelli’nin kızı olan Giovanna Vitelli, markanın çıkaracağı yeni modellerin heyecanını Türkiye’deki tekne severlerle paylaşacak.

Villa Maçakızı’nın eşsiz manzaralı denizinde Azimut Yachts’ın birçok modeli de bu özel gecede yerini alacak.
Sabırsızlıkla beklenen davette, Borusan Otomotiv-BMW Türkiye ve İtalyan saat markası Panerai de deniz tutkunlarıyla buluşacak. Davetliler Villa Maçakızı’nın İtalyan şefi Carlo Bernardini tarafından hazırlanan ikramlar, kokteyller ve gece boyunca Elif Çağlar’ın caz performansı ile keyifli vakit geçirecek.

Mehmet Üstündağ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL