Bodrum

Bodrum’un İstenmeyen Adamı: Cengiz!

Bodrum Yurttaş İnsiyatifi grubu üyeleri bugün öğle saatlerinde Bodrum PTT Müdürlüğü’ne giderek Mehmet Cengiz’e projeden vazgeçmesi için “Cennet Koyu’na dokunma aklından bile geçirme” başlıklı mektup gönderip, PTT önünde basın açıklaması..

Bodrum’un İstenmeyen Adamı: Cengiz!

Bodrum Yurttaş İnsiyatifi grubu üyeleri bugün öğle saatlerinde Bodrum PTT Müdürlüğü’ne giderek Mehmet Cengiz’e projeden vazgeçmesi için “Cennet Koyu’na dokunma aklından bile geçirme” başlıklı mektup gönderip, PTT önünde basın açıklaması yaptı.

İnsiyatif üyeleri açtıkları ve üzerinde “Cennet Koyumuzda Yağma İstemiyoruz. Nokta” yazılı pankart ile Cengiz’e tepki gösterdi.

İnsiyatif adına açıklama yapan Ayhan Karahan şu ifadeleri kullandı:

“Danıştay’ın 2 kez iptal ettiği bir proje var. Yargı kararı tanınmıyor. Hukuk devleti mi? Guguk devleti mi? Demek ki; birilerinin hukuka ve kararlarına saygıyı öğrenmesi gerek.

Söz konusu yer mahkemelik. Süreç istinafta devam ediyor. Hukuken kesinleşmemiş bu durumda; Özelleştirme İdaresi’nin tutumu, “Kim takar ve bekler yargı kararını” tavrıdır.

Sabah-akşam tarihten, kültür değerlerinden söz edenlerin; SİT alanı üzerindeki bu vicdansızlığı, aynı zamanda samimiyet testidir. Mehmet Cengiz biraz da (Millete) o malum küfürü ile bilinir. Kendisini uyarmış olalım; “Bodrum’da onun kafasındaki gibi bir millet yok.”

Bodrum binlerce yıldır en acımasız barbarların istilasına karşı direnerek, cennete dönüştü. Şimdi bu cennetin, Cennet Koyu operasyonel tezgahlarla talana açılacak.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL